Τα Τέμπη φέρνουν ανασχηματισμό
Το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού, που ούτως ή άλλως βρισκόταν στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου, φαίνεται πως έρχεται πιο κοντά, με τα Τέμπη .
“Κάποια στιγμή πάντα γίνονται κυβερνητικές αλλαγές. Άμα με ρωτάτε εάν είναι στις άμεσες προθέσεις μου, αυτή τη στιγμή έχω άλλες προτεραιότητες”, ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού, όταν ρωτήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης στον ALFA για ανασχηματισμό.
Η στιγμή όμως των αλλαγών στην κυβέρνηση δεν φαίνεται ότι θα αργήσει. . Ο πολιτικός χρόνος δηλαδή θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή που:
Θα έχει βγει η πραγματογνωμοσύνη του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Θα έχει διεξαχθεί προ ημερησίας στη Βουλή για τα Τέμπη και ενδεχομένως θα έχει διεξαχθεί και ψηφοφορία επί πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Νέα Αριστερά και την Πλεύση Ελευθερίας.