FOLLOW US: facebook twitter

Τα παιδικά χωριά SOS ευχαριστούν τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την κοινωνική του προσφορά

Ημερομηνία: 03-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Πρωτόπαπας Γ. στον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γ. για την ευγενική πρωτοβουλία του να προσφερθεί ποσότητα φράουλας για τα παιδιά και τους εφήβους που μεγαλώνουν στα Παιδικά χωριά SOS.  Ο Διευθυντής του παιδικού χωριού sos επισήμανε στην επιστολή του, τα εξής: «Παρακαλούμε δεχθείτε τις πιο θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας γιατί άλλη μια φορά είχατε την ευγενική σκέψη και με απόφαση σας μας προσφέρθηκε μια πολύ μεγάλη ποσότητα από φρέσκιες φράουλες τις οποίες διέθεσε για κοινωνική χρήση ο παραγωγός κ. Νικόλαος Καπλάνης.

Η ανθρωπιστική σας διάθεση και ευαισθησία, μα πάνω από όλα η προσωπική σας συμβολή, είναι για μας πολύτιμος αρωγός, για τη συνέχιση του έργου μας και συγχρόνως αυτή η σημαντική κοινωνική σας πολιτική παρακινεί τους δημότες σας και τους παραγωγούς να συνδράμουν στο έργο σας.

Η προσφορά σας είναι σημαντική και για έναν ακόμα λόγο γιατί γίνεται σε μια περίοδο που λόγω της πανδημίας του Covid-19 έχουν αυξηθεί σημαντικά οι ανάγκες κοινωνικών φορέων όπως το Σωματείο μας καθώς αντιμετωπίζει μείωση των δωρεών του αλλά και αύξηση των αναγκών πολλών οικογενειών που βιώνουν την κρίση».

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. δήλωσε πως «το κοινωνικό έργο που παράγουν όλοι όσοι εργάζονται στα Παιδικά χωριά SOS είναι λειτούργημα. Η στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και κυρίως παιδιών θα πρέπει να βρίσκει  την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που απαιτείται από άτομα και οργανισμούς που μπορούν να προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του. Η εκδήλωση με πράξεις κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και αγάπης είναι η ελάχιστη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε για αυτά τα παιδιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος