FOLLOW US: facebook twitter

Ταξίδεψαν με την «μηχανή του χρόνου»: Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Μαριέττα γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων

Ημερομηνία: 11-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων χθες και τα μικρά του Παιδικού Σταθμού Μαριέττα,  γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο αυτήν την μέρα. Έτσι, με την « μηχανή του χρόνου» ταξίδεψαν από το παρών στο μακρινό παρελθόν και συνάντησαν τον Ερμή και τα ταχυδρομικά περιστέρια!!! Ήταν μια μοναδική εμπειρία που  βοήθησε τα παιδιά να ανακαλύψουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στη ζωή μας τα γράμματα και τα ταχυδρομεία!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Παράλληλα, δεν θα μπορούσαν να μην πραγματοποιήσουν και μια όμορφη επίσκεψη στο Ταχυδρομείο του Πύργου! Εκεί το προσωπικό τους εξήγησε από κοντά όλη τη διαδικασία που χρειάζεται για να στείλουμε γράμμα στους αγαπημένους μας και τα νήπια με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, έστειλαν τα δικά τους γράμματα με πολύ χαρά! Η Δ/ντρια και οι δασκάλες του παιδικού σταθμού ευχαρίστησαν το προσωπικό των ΕΛΤΑ Πύργου για την πολύτιμη βοήθειά τους και την φιλοξενία στο Ταχυδρομείο της πόλης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος