FOLLOW US: facebook twitter

Τα oneirakia της Dreamteam, δώρο στα παιδιά του ‘Χαμόγελου του παιδιού’ από τον τομέα Πολιτισμού της ΠΔΕ

Ημερομηνία: 29-12-2022 | Συντάκτης:

Ν. Κοροβέσης: “Προσφέρουμε χαρά κι ελπίδα στα παιδιά ”

 Όταν κάποιοι σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, τότε κάποιοι άλλοι κάνουν ακόμη περισσότερα! Έτσι λοιπόν η Dreamteam, μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που προάγει τον Πολιτισμό και την Τέχνη μέσα από διοργανώσεις εκδηλώσεων και υποστηρίζει τα παιδιά, τα ζώα και το περιβάλλον, δημιούργησε μεταξύ άλλων, ένα πολύ τρυφερό χειροποίητο υφασμάτινο παιχνίδι, το #oneiraki!. που το προσφέρουν σε παιδιά χαρίζοντας χαρά κι ελπίδα. Ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο των εορταστικών του εκδηλώσεων, αγκαλιάζοντας την συγκεκριμένη δράση της Dreamteam και θέλοντας να χαρίσει μέρες γιορτινές δώρα σε παιδιά που εμπεριέχουν έναν συμβολισμό, επέλεξε τα “Ονειράκια” .

Τα Ονειράκια προσφέρθηκαν στα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού στον Πύργο από τον Αντιπεριφερειάρχη στην συνάντηση που είχε με τον ταμία του διοικητικού συμβουλίου κ. Ι. Λαμπρόπουλο ενώ τις επόμενες ημέρες θα μοιραστούν και στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης “Οι γιορτινές μέρες είναι αφιερωμένες στα παιδιά, στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του κόσμου κι εμείς οφείλουμε να γίνουμε το δικό τους χαμόγελο. Τα “Ονειράκια’ της Dreamteam, φτιάχνονται από εθελοντές, από παλιά εναπομείναντα υφάσματα από οίκους μόδας και σχεδιαστές και γενικά από την βιοτεχνία της μόδας , δεν πετιούνται, ανακυκλώνονται και μετατρέπονται σε ένα τρυφερό δώρο προσφέροντας χαρά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το υφασμάτινο αυτό παιχνίδι τον σπουδαίο ρόλο της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος, γιατί έχουν πλέον στα χέρια τους ένα δώρο που προέρχεται από ανακυκλώσιμα υλικά και όχι από την βιομηχανία του πλαστικού. Ελπίζω τα παιδιά μας να χαρούν με τα “Ονειράκια” και να μην σταματήσουν να ονειρεύονται. Η ευχή μου, χαρά κι ελπίδα σε όλον τον κόσμο για την νέα χρονιά”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος