FOLLOW US: facebook twitter

Τα μέτρα που ισχύουν από το Σάββατο 20/02 στην «κόκκινη» πλέον Ηλεία-Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα ως τις 5 το πρωί

Ημερομηνία: 19-02-2021 | Συντάκτης:

Από αύριο Σάββατο πρωί έως και την 1η Μαρτίου θα ισχύσουν και στην «κόκκινη» πλέον Ηλεία τα νέα μέτρα με κυρίαρχο την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.
Επίσης θα ισχύσουν:
• τηλεκπαίδευση για τα λύκεια
• πραγματοποίηση λειτουργιών σε χώρους λατρείας με ανώτατο όριο τα 9 άτομα
• λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click in shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ. και
• κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές

Τι θα γίνει με τα σχολεία

Στις περιοχές που έχουν ενταχθεί στο “κόκκινο επίπεδο” τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπως επίσης και τα Γυμνάσια παραμένουν σε δια ζώσης λειτουργία. Η τηλεκπαίδευση εφαρμόζεται μόνο για τους μαθητές των Λυκείων.

Εμπόριο και Click Away

Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής πρέπει να έχει κάνει παραγγελία, να λάβει από το κατάστημα μήνυμα με το ραντεβού της παραλαβής, η οποία θα γίνεται εκτός καταστήματος.
Από αυτό το σύστημα θα εξαιρεθούν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και τα βιβλιοπωλεία. Τα συγκεκριμένα καταστήματα θα λειτουργούν με τη μέθοδο click in shop. Αυτό σημαίνει ότι και πάλι θα υπάρχει επικοινωνία του πελάτη με το κατάστημα, που θα στέλνει μήνυμα με το ραντεβού για τις αγορές. Τη συγκεκριμένη ώρα ο πελάτης θα πηγαίνει στο κατάστημα, στέλνοντας SMS στο 13033 με τον κωδικό 2.

Ανακοίνωση Εμπορικού συλλόγου Πύργου

Μετά τις ανακοινώσεις για την εξέλιξη της πανδημίας στο Δήμου Πύργου ενημερώνουμε. Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away (παραλαβή κατόπιν παραγγελίας). Λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστήματα προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop). Το ωράριο είναι συνεχές έως τις 17:00. Τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας. Τηρούμε τα μέτρα γιατί τα πρόστιμα είναι μεγάλα.

Το Δ.Σ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος