FOLLOW US: facebook twitter

Τα Λεχαινά αποχαιρετούν σήμερα τον Δημήτρη Χατζηγιάννη…

Ημερομηνία: 17-12-2019 | Συντάκτης:
Με Δημοτική δαπάνη – φόρος τιμής στον πρώην δήμαρχο θα τελεστεί σήμερα η κηδεία του

Τον πρώην  δήμαρχο Λεχαινών Δημήτρη Χατζηγιάννη που ‘έφυγε’ σε ηλικία 79 ετών, αποχαιρετά σήμερα με μεγάλη θλίψη, η τοπική κοινωνία των Λεχαινών στην νεκρώσιμο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ι. Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Ο Δημήτρης Χατζηγιάννης, ήταν ένας αξιαγάπητος, αισιόδοξος πάντα  και γλυκύτατος άνθρωπος, με τεράστιο χιούμορ, γι αυτό είχε παντού και πάντα φίλους.  Είχε διατελέσει δήμαρχος στα Λεχαινά επί δύο τετραετίες, από το 1994-2002, αφήνοντας με το έργο του και την προσωπικότητά του, το θετικό του στίγμα στην τοπική αυτοδιοίκηση σε δύσκολους μάλιστα καιρούς.  Το δημαρχείο των Λεχαινών, η παραχώρηση των αποθηκών του ΑΣΟ στο δήμο, η κατασκευή του LM Μυρσίνης, η ανασύσταση της Φιλαρμονικής στην οποία υπήρξε και πρόεδρος για πολλά χρόνια, ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά έργα της 8χρονης θητείας του στο αξίωμα του δημάρχου. Μάλιστα, η  Φιλαρμονική Λεχαινων ως ελάχιστο φόρο τιμής θα συνοδεύσει σήμερα τον Δημήτρη Χατζηγιάννη στην τελευταία του κατοικία, ενώ η κηδεία του θα γίνει με δημοτική δαπάνη από τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Ο Δημήτρης Χατζηγιάννης είχε δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια, αφήνοντας πίσω του τώρα την σύζυγό του, τα παιδιά του και τα τέσσερα εγγονάκια του που λάτρευε.  Σήμερα στις 11 το πρωί, τα Λεχαινά θα αποχαιρετήσουν τον δικό τους δήμαρχο, αγαπημένο συμπολίτη και άνθρωπο πάνω απ’ όλα, που έβλεπε πάντα τη ζωή αισιόδοξα, το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο! Θα μας λείψουν ακόμα και οι χαρακτηριστικές χιουμοριστικές του ατάκες που τον χαρακτήριζαν σε κάθε του λέξη όταν επιχειρούσε να σχολιάσει από την δική του οπτική ακόμα  και σοβαρά γεγονότα.

Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά του…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος