FOLLOW US: facebook twitter

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ πραγματοποιούν κι εφέτος τα Χριστούγεννα χιλιάδες παιδικές ευχές

Ημερομηνία: 07-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Χιλιάδες παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη θα δουν, για όγδοη χρονιά, τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα μέσα από την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια, που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ. Παραμένοντας ενεργά δίπλα στην ελληνική κοινωνία και στη νέα γενιά, ο ΟΠΑΠ μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε κι εφέτος τα Χριστούγεννα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης, με στόχο να εκπληρωθούν οι ευχές χιλιάδων παιδιών από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε διαδικτυακά. Από σήμερα κιόλας, μπορούμε να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια ή να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», όπου θα βρούμε τις ζωγραφιές-ευχές των παιδιών. Για να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζόμενων e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret και των εκδόσεων Ψυχογιός
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά κάθε ευχής που πραγματοποιούμε, για να θυμόμαστε τη σημαντική μας προσφορά.

37.353 παιδικές ευχές και 42 έργα υποστήριξης

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια άρχισε το 2014, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΟΠΑΠ για την εταιρική υπευθυνότητα. Στη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών, τα Ευχοστολίδια έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 37.353 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 42 έργα υποδομής και υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια. Στο πλαίσιο της εφετινής δράσης, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσει βελτιωτικές εργασίες στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο και εργασίες για τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου και την τοποθέτηση φωτισμού και εξοπλισμού στο νέο σπίτι φιλοξενίας του οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» στην Αθήνα.

Στα έργα που θα υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ στους δύο οργανισμούς, μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας, με συμβολικό τρόπο, μέσα από την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή και παίρνοντας μέρος στις δοκιμασίες της, συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα για την υποστήριξη των δύο οργανισμών. 

 

  

 

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος