FOLLOW US: facebook twitter

Τα δεδομένα για τον δρόμο

Ημερομηνία: 11-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Αναφορά στην Πατρών-Πύργου έκανε σε δύο συνεντεύξεις του ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, στα Παραπολιτικά και στη Real.

Η γραπτή απόδοση της πρώτης συνέντευξης άφησε ορισμένα περιθώρια παρερμηνείας ως προς τη χρηματοδότηση του έργου, ωστόσο στο ηχητικό ήταν σαφής η δήλωσή του: αναμένει την τελική έγκριση από την DG COMP και ως προς τη χρηματοδότηση δεν αλλάζει κάτι, καθώς στο Ταμείο Ανάκαμψης σχεδιάζεται να μπει ο Ε65 και –αν είμαστε τυχεροί- και ο δρόμος Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία.

Κατά συνέπεια, δεν προκύπτει από τις υπουργικές δηλώσεις. Ωστόσο, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε κάτι που έχουμε επισημάνει εγκαίρως από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου: Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ έχει καταθέσει ερώτηση στην Κομισιόν σχετικά με τους οδικούς άξονες Ιωάννινα-Κακκαβιά και Πάτρα-Πύργος-Καλαμάτα και αν υπάρχει ενδεχόμενο ένταξής τους στο Ταμείο Ανάκαμψης. Αυτό σημαίνει ότι είτε η ευρωβουλευτής δεν έχει πλήρη εικόνα για τον κυβερνητικό σχεδιασμό σχετικά με την Πατρών-Πύργου ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε εμείς εδώ. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όμως το Ταμείο Ανάκαμψης.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 11/01/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος