FOLLOW US: facebook twitter

Τα Ανάλεκτα του Μάκη Μπαλαούρα* (Εβδομάδα 15-21/12/22)

Ημερομηνία: 22-12-2022 | Συντάκτης:
  1. Η σωτηρία της ψυχής με Sanopass.

Φοβήθηκαν να το πουν Foodpass, γιατί θυμίζει Σοβιετία!Είναι συνέχεια των Powerpass και «Καλαθιού Καρνάβαλου» (όπως έγραψε η Καθημερινή και τσαντίστηκε ο Άδωνις). Τα κέρδη των δυο διυλιστηρίων φέτοςείναι 2,6 δισ. ενώ η κυβέρνηση θα τους πάρει 500 εκ. για το Market passτων φτωχών (70 λεπτάτη μέρα). Βαρδινογιάννης-Λάτσης δηλαδή θα επιδοτήσουν 8 εκ. Έλληνες με ψίχουλα!Στο τέλος θα δώσουν σεεμάς εκλογικό επίδομα, το Sanopassκαι στον εαυτό τους το WiretappingAllowance (Επίδομα υποκλοπών).

  • «Ξύστηκε στηγκλίτσα του τσοπάνη» ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος.

Με προτροπή Μητσοτάκη, έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής Ηλείας. Διετέλεσε υπουργός Παιδείας επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το 1998 διεγράφη από τη Ν.Δ, μεταπήδησε στο Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, μετά εντάχθηκε στη Δράση! Δε θα σχολιάσουμε τη διαδρομή του. Για basta όμως.

Προκαλεί και από πάνω. Έγραψε στο Βήμα παραλήρημα κατά της Αριστεράς, γράφοντας για «τη βία με αριστερό πρόσημο»!Θυμίζουμε ότι ο Β. Κοντογιαννόπουλος ήταν υπουργός Παιδείας όταν έγινε η δολοφονία του καθηγητή Τεμπονέρα(Γενάρης 1991).«Το πολιτικό του βιογραφικό είναι άρρηκτα  συνδεδεμένομε τις οργανωμένες παρακρατικές ομάδες της Δεξιάς, που χτύπησαν, ξυλοφόρτωσαν, ξυράφισαν και τελικά δολοφόνησαν εν ψυχρώ»,όπως έγραψε οργισμένα ο γιός του Διονύσης Τεμπονέρας. Τόσα θέματα υπάρχουν να γράψει, προτίμησε να, «ανασύρειτα αιματοβαμμένα δεξιόχρωμα βαμπίρ»!Αμετανόητος, μήπως για να ανοίξει διαύλους στήριξης από ακροδεξιές δυνάμεις; 

  • Πες μου τους φίλους να σου πω ποιος είσαι…

ΛιζΤρας πρωθυπουργός Βρετανίας, συναντήθηκε με Μητσοτάκη μόλις ανέλαβε. Παραιτήθηκε μετά 40 ημέρες, γιατί ήθελε προκλητικές φοροαπαλλαγές στους πλούσιους
Κουρτς, καγκελάριος της Αυστρίας, κολλητός Μητσοτάκη που τον βράβευσε, αναγκάστηκε σε παραίτηση γιατί πλήρωνε Μέσα Ενημέρωσης για προβολή του (στα καθ’ ημάς Λίστα Πέτσα).
Γκουαϊδό, πραξικοπηματίας «πρόεδρος» Βενεζουέλας. Στήριξη από ΗΠΑ-Βραζιλία-Πουέρτο Ρίκο-Κολομβία-Χιλή και Ελλάδα του Μητσοτάκη Παρά στήριξη Τραμπ εξαφανίστηκε. Οι ΗΠΑ λόγω πετρελαίου σταμάτησαν τις επιθέσεις στον Μαδούρο
Εύα Καϊλή, τον Γενάρη τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ διατυμπάνιζαν ότι ο Μητσοτάκης έκανε καμπάνια υπέρ της, πήγε στο Στρασβούργο για να την υποστηρίξει στη θέση Αντιπροέδρου. «Δούρειος ίππος της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ» όπως την χαρακτήρισε ο Ανδρουλάκης.
Πάτσης, «το κοράκι των φαντς, είναι Προέδρος του συνδέσμου φιλίας με Κατάρ. Δένει το γλυκό.!!», έγραψε ο Πολάκης. Αποπέμφθηκε από τη ΚΟ ΝΔ, όχι από το κόμμα της. «Μητσοτάκης και ΝΔ ήξεραν τις δραστηριότητές μου από το 2019… Η διαγραφή μου έγινε για τα μάτια του κόσμου», τους κάρφωσε ο αχάριστος.
Δημητριάδης (ανιψιός-δεξί χέρι Πρωθυπουργού) και Κοντολέων (τ. Διοικητής ΕΥΠ, προσωπικός φίλος Μητσοτάκη), κινδυνεύουν να παραπεμφθούν με τον μισό ποινικό κώδικα!

4. Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου,

κατέβασε από την είσοδο του μεγάρου τα πορτραίτα Τερτσέτη και Πολυζωίδη. Γράφτηκαν στην ιστορία, μαθήματα στις Νομικές σχολές της Ευρώπης για τη ηρωική στάση τους στη στημένη-εκδικητική δίκη των Κολοκοτρώνη-Πλαπούτα. Αρνήθηκαν να υπογράψουν την (κατά παραγγελία) απόφαση σε θάνατο! Ξυλοκοπήθηκαν, δικάστηκαν και φυλακίστηκαν από τους Βαυαρούς…

Η κυρία πρόεδρος φέρεται ότι θέλει να τοποθετήσει πορτραίτα των πρώην προέδρων του ΑΠ. Μπορεί να βρει κάποιους καλούς, αλλά δεν έχουν μείνει στη μνήμη κανενός. Μήπως:Του Κ. Κόλλια, πρώτου δοτού πρωθυπουργού της Χούντας, γνωστού και από τη προστασία των δολοφόνων του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη ή και του Βασίλη Κόκκινου και προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου,για Ανδρέα Παπανδρέου και ψήφισε υπέρ της ενοχής του. 

Η ρήση Τζαβάραπουπροκάλεσε την αντίδραση του Ντογιάκου, «Οι εισαγγελείς κάθονται και κλώθουν, καλό θα είναι να βγουν στη δράση»,εδώ δεν ταιριάζει..

 Η κυρία πρόεδρος, προφανώς δε κλώθει…* Τα «Ανάλεκτα» είναι σχόλια ποικίλου περιεχομένου σε ενιαία μορφή


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος