FOLLOW US: facebook twitter

Δίδυμη επιτυχία στη Γαστούνη!: Τα αδέλφια Άννα και Γιάννης Λιναρδόπουλος άγγιξαν ταυτόχρονα το όνειρo για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο

Ημερομηνία: 10-07-2021 | Συντάκτης:

Όταν η επιτυχία χτυπάει την πόρτα σου όχι μια φορά, αλλά δύο, σίγουρα θεωρείσαι πολύ τυχερός και είναι πολύ καλό σημάδι! Βέβαια στην περίπτωση των δίδυμων αδελφών από την Γαστούνη, της Άννα Λιναρδοπούλου και του αδελφού της Γιάννη Λιναρδόπουλου, η τύχη δεν ήταν εκείνη που έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο, αλλά το διάβασμα και η προσήλωσή τους στον στόχο τους, να περάσουν στο Πανεπιστήμιο και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!   Δίδυμη λοιπόν επιτυχία και μάλιστα με εξαιρετικές βαθμολογίες, αφού και τα δύο παιδιά είναι μεταξύ των υποψηφίων των Πανελλαδικών που έχουν πρωτεύσει, με βαθμολογίες που ξεπέρασαν τα 18.000 μόρια.  Η χαρά φυσικά είναι διπλή για την οικογένεια και κυρίως τους γονείς που πάντα στέκονται στο πλευρό των παιδιών τους και στηρίζουν με τον τρόπο τους τον αγώνα τους και τώρα είναι η ώρα της ανταμοιβής για όλους!

Μπορεί να είναι δίδυμα αδέλφια, αλλά  δεν μπορεί να μοιάζουν σε όλα, αφού οι επιλογές τους και η κατεύθυνση που ακολούθησαν ήταν πολύ διαφορετική.  Και οι δυο φοιτούσαν στο ΓΕΛ Γαστούνης, η  Άννα ακολούθησε το πεδίο των Ανθρωπιστικών Σπουδών και κατόρθωσε να φτάσει τα 18.592 μόρια και όπως μας λέει η ίδια, το όνειρό της είναι να σπουδάσει Ψυχολογία. Ο Γιάννης επέλεξε το πεδίο της Υγείας, στις Πανελλαδικές συγκέντρωσε 18.288. μόρια και βεβαίως τον ενδιαφέρουν  η  Ιατρική και οι θετικές επιστήμες.

Η Άννα μιλώντας στην Πρωινή μας λέει ότι «το όνειρό μου από την πρώτη τάξη του Λυκείου είναι να ακολουθήσω την Ψυχολογία και πιστεύω με την βαθμολογία αυτή να τα έχω καταφέρει. Η χρονιά σαφώς και ήταν πολύ δύσκολη για όλα τα παιδιά, βέβαια εν μέρει η καραντίνα μας ωφέλησε εν μέρει, γιατί όταν έχεις περιορισμένες επιλογές και έξοδοι δεν υπάρχουν, εκ των πραγμάτων η προσήλωση στο διάβασμα είναι σχεδόν μονόδρομος.  Έτσι κι εγώ ακολούθησα αυτόν τον δρόμο και έθεσε ως προτεραιότητα μου το να πετύχω στην σχολή που ήθελα. Απ΄την άλλη μας έλειψε πολύ η επαφή με το σχολείο και τους συμμαθητές μας, γιατί πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις. Η ουσία είναι ότι τελικά βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας και πραγματικά νοιώθω πολύ χαρούμενη».

Από την πλευρά του ο Γιάννης μας λέει ότι « είμαι ανοιχτός στις επιλογές μου, με ενδιαφέρει και η Ιατρική και η Οδοντιατρική αλλά και η Βιολογία και σε όποια και από τις τρεις σχολές κι αν περάσω, θα είμαι χαρούμενος. Συμφωνώ με την Άννα ότι η καραντίνα είχε δύο όψεις για τους μαθητές και όλους τους υποψηφίου, όμως το είχα πάρει απόφαση ότι θα διαβάσω και θα περάσω ανεξάρτητα από τις συνθήκες της πανδημίας. Και βέβαια νοιώθω πολύ όμορφα που και οι δύο μας και εγώ και η Άννα, καταφέραμε να ακουμπήσουμε το στόχο μας».

Τέλος να πούμε ότι τα δύο αδέλφια, ευχαρίστησαν την οικογένειά τους για την στήριξη και την συμπαράσταση και τους καθηγητές στους στο σχολείο και στο φροντιστήριο που τους βοήθησαν να μελετήσουν σωστά και μεθοδικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος