FOLLOW US: facebook twitter

Τ. Καλογερής: «Ο ΠΑΟΒ “βίασε” το ποδόσφαιρο στο ματς με το Γούμερο»

Ημερομηνία: 10-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟ Βάρδας, Τάκης Καλογερής, πήρε θέση για το 13-1 επί της Ολυμπιάδας Γουμέρου καισυγκεκριμένα για το πώς ήρθε αυτό το σκορ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΒ ήταν αυτός που «βίασε» το ποδόσφαιρο καθώς οι παίκτες του ΠΑΟΒ σε πολλές περιπτώσεις έστειλαν την μπάλα άουτ μέχρι το 78΄ που υπήρχε αγώνας! Οπότε, δεν τίθεται θέμα μη σεβασμού της Ολυμπιάδας από πλευράς Παμβουπρασιακού. 

Η δήλωση του Τάκη Καλογερή έχει ως εξής: 

Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα σαν γενικός αρχηγός του Παμβουπρασιακού για το ματς με το Γούμερο, γιατί 3 μέρες τώρα η ομάδα μου έχει ακούσει τα μύρια όσααπό μερίδα φιλάθλων. Από μικρός με έμαθαν οι γονείς μου, όταν δεν βλέπεις με τα μάτια σου και δεν ακούς με τα αυτιά σου, να μην λες τίποτα, για κανέναν λόγο. 

Στον αγώνα με το Γούμερο δεν ήταν πάνω από 20 φίλαθλοι στην εξέδρα από την Βάρδα και μόνο, αφού η «Μπάρμπαρα» έκανε καλά την δουλειά της. Το ψύχος ήταν τρομερό, με αποτέλεσμα να μην έρθουν φίλαθλοι στο γήπεδο. Και λέω τώρα εγώ, από πού αυτοί οιφίλαθλοι λένε όλα αυτά για την ομάδα μου, εφόσον δεν ήταν στο γήπεδο να δουν με τα μάτια τους ότι δεν σεβαστήκαμε την αξιόλογη ομάδα του Γουμέρου και νικήσαμε με 13-1;

Σας λέω λοιπόν ότι η ομάδα της Βάρδας “βίασε”προχθές το ποδόσφαιρο, η ομάδα της Βάρδας ήταν αυτή που δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα για 78 λεπτά, γιατίμετά δεν υπήρχε αγώνας, η ομάδα της Βάρδας ήταν αυτή που βρέθηκε στην δύσκολη θέση. Σας λέω, λοιπόν, όχι δεν νικήσαμε 13-1, απλά είναι το σκορ του αγώνα. Ό,τι έκανε η ομάδα μου το έκανε για να μην γραφτεί σήμερα μαζί με το αξιόμαχο Γούμερο στο βιβλίο Γκίνες, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Τι θέλω να πω: στο 1ο λεπτό 1-0, στο 5΄ 2-0, στο 11΄ 2-1, στο 18΄ 3-1, στο 21΄ 4-1, στο 22΄ 5-1, στο 24΄ 6-1, στο 40΄ 7-1 ημίχρονο. Στο 50΄ 8-1, στο 53΄ 9-1, στο 55΄ 10-1, στο 60΄ 11-1, στο 73΄ 12-1 και στο 75΄ 13-1. 

Στα ενδιάμεσα λεπτά οι παίκτες μου να γυρίζουν και να βγάζουν άουτ και πλάγια την μπάλα και ο λάισμαν να σηκώνει την σημαία του 3-4 φορές οφσάιντ και μετά το 78ο λεπτό να μην υπάρχει αγώνας. Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. 

Είναι εύκολο να λες πράγματα που δεν ξέρεις πώς έγιναν και να τα περνάς με την δική σου άποψη. Δεν θα έλεγα τίποτα, όπως 3 μέρες τώρα, αλλά δεν μπορώ να διαβάζωαναληθή πράγματα για την ομάδα μου και σαν γενικός αρχηγός πρέπει να την προστατέψω. 

Λυπάμαι πραγματικά γιατί βγάζουν μια γνώμη για την ομάδα μου και δεν είναι έτσι.  11 χρόνια που είμαστε εμείς τώρα στο διοικητικό σχήμα, έχουμε κάνει πολλά πράγματα για συνθήκες βελτίωσης της ομάδας μας και είναι πανελλαδικά αναγνωρίσιμο. 

Αυτά ήθελα να πω και αν ακόμα έχετε λόγους να πιστεύετε ότι δεν σεβαστήκαμε το Γούμερο, δεν μπορώ να σας αλλάξω γνώμη! 

Με τιμή

Καλογερής Παναγιώτης 

Γενικός αρχηγός Παμβουπρασιακού


Σχόλιο για "Τ. Καλογερής: «Ο ΠΑΟΒ “βίασε” το ποδόσφαιρο στο ματς με το Γούμερο»"

  1. Ο/Η Μάκης καλατζης λέει:

    έχει ο καιρός γυρισματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος