FOLLOW US: facebook twitter

Tο παράρτημα ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. συνεχίζει την ενημέρωση για τις ρευματοπάθειες

Ημερομηνία: 22-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

el-e-an-a-pita

Έκοψε την πίτα του το παράρτημα ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Την πίτα του έκοψε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 19 Φεβρουαρίου, το παράρτημα Ηλείας της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.).

Η κοπή πραγματοποιήθηκε στο χώρο που στεγάζεται το παράρτημα στον Πύργο (28ης Οκτωβρίου 54, στην στοά, δίπλα από Ι.Μ. Ηλείας, στον 2ο όροφο), παρουσία μελών και υποστηρικτών του παραρτήματος ενώ το παρόν έδωσαν και οι ρευματολόγοι Κώστας Ιορδάνου και Μαρία Χριστοπούλου.

«Ευχαριστούμε τα μέλη για την παρουσία τους και την υποστήριξη τους στον αγώνα ενημέρωσης που κάνουμε για τις ρευματοπάθειες σε κάθε τους μορφή. Στόχος μας και για τη φετινή χρονιά παραμένει η ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με τη σοβαρότητα και τις διαστάσεις της αρθρίτιδας-ρευματισμού, η παροχή της κατάλληλης υποστήριξης στους ρευματοπαθείς, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να μειώσουν τις αρνητικές επιπτώσεις της ρευματοπάθειας στην καθημερινή ζωή, στην εργασία και στη ψυχαγωγία. Επίσης η οργάνωση του αντιρευματικού αγώνα, σε συνεργασία με κρατικούς φορείς υγείας και μέλη της ελληνικής κοινωνίας, προάγοντας κάθε μέτρο που συμβάλλει στην ενημέρωση, στην πρόληψη, στην έγκαιρη διάγνωση, στη θεραπεία και στην αποκατάσταση των ρευματοπαθών. Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη μας»… δήλωσε η πρόεδρος του παραρτήματος Μαρία Πλάγου.

Μετά την κοπή της πίτας (σ.σ. που ήταν προσφορά του γραφείου Ασφαλειών «Μάρθα Ιακωβίδου» στον Πύργο), ακολούθησε μικρή δεξίωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος