FOLLOW US: facebook twitter

“Συζήτηση Ανδρέα Παπαδάκου με παιδιά Δημοτικού”

Ημερομηνία: 19-04-2023 | Συντάκτης:

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Ανδρέα Παπαδάκου με παιδιά, τα οποία είναι μαθητές/τριες σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Ήλιδας. Τα παιδιά “ανέκριναν” τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παπαδάκο κάνοντας ερωτήσεις αυθόρμητες, αφοπλιστικές, επίκαιρες και ουσιαστικές, επιδεικνύοντας απροσδόκητη ωριμότητα. Ο Ανδρέας Παπαδάκος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις δίνοντας μάλιστα υποσχέσεις για νέες συναντήσεις και νέες τέτοιες πρωτοβουλίες. “Η Νεολαία πρέπει να παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στη νέα εποχή στο Δήμο Ήλιδας”, τόνισε ο Ανδρέας Παπαδάκος.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος κ. Λέττα Καραγιάννη και τα παιδιά συνοδεύονταν από γονείς και συγγενείς. Στο γραφείο του Ανδρέα Παπαδάκου μοιράστηκαν οι συμμετέχοντες/ουσες δώρα. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία μέσα από τα μάτια και τις ερωτήσεις των παιδιών τους να δουν πώς σκέφτονται τα παιδιά τους στην περιοχή που ζουν, πώς εκφράζονται όταν έχουν μπροστά τους έναν υποψήφιο Δήμαρχο και τι φαντάζονται για το μέλλον τους. Επίσης είχαν την ευκαιρία να μάθουν τι σκέφτεται ο Ανδρέας Παπαδάκος, όχι μόνο για τη Νεολαία, αλλά και για άλλα θέματα όπως το περιβάλλον και η προστασία του, η σχολική ζωή με την καθαριότητα των κτιρίων, η κατάσταση των κυλικείων, ο εξοπλισμός των σχολείων και η κατάσταση των κτιριακών υποδομών. Επίσης πολλές ερωτήσεις είχαν να κάνουν και με θέματα σημαντικά όπως το Νοσοκομείο, τα Κέντρα Υγείας, ο Δρόμος Πάτρα – Πύργος, οι Δημοτικές υπηρεσίες, τα πεζοδρόμια, τα γήπεδα της Αμαλιάδα, τις παιδικές χαρές.

Ακόμα και θέματα ελεύθερου χρόνου και διασκέδασης των παιδιών συζητήθηκαν. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ήλιδας, από τα Φαστ φουντ, καφέ, εστιατόρια μέχρι και η αγορά εργασίας από την Κουρούτα μέχρι όλο το Δήμο, είχαν τα παιδιά στο μυαλό τους να συζητήσουν με τον Ανδρέα Παπαδάκο. Υπήρξαν και ερωτήσεις γενικής και κεντρικής πολιτικής, όπως για την Αστυνομία, τους Γιατρούς, τους Εκπαιδευτικούς και σ’ αυτά ο Ανδρέας Παπαδάκος, τόνισε τον διεκδικητικό και παρεμβατικό ρόλο ενός σοβάρου και έντιμου πρότυπου Δημάρχου, που θέλει να υπηρετήσει. Υπήρξαν και ερωτήσεις πιο προσωπικές, να μάθουν τα παιδιά για τη δεύτερη πατρίδα του Ανδρέα Παπαδάκου, το Τορόντο, τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιείται, από πού κατάγεται, κάνοντας τη συζήτηση πιο προσωπική και πιο άμεση. Ο Ανδρέας Παπαδάκος με την άνεση που τον διακρίνει, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Η εκδήλωση κράτησε 2 ώρες.

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων με τα παιδιά και ύστερα με τους γονείς, ο Ανδρέας Παπαδάκος είχε την ευκαιρία να εκφράσει το όραμά του για το νέο Δήμο Ήλιδας. “Όλα πρέπει να αλλάξουν, υποστήριξε”. “Δεν αλλάζουμε τόπο, αλλάζουμε τον τόπο”, ήταν 2 από τα βασικά του συνθήματα, που χρησιμοποίησε πιο πολύ στην εκδήλωση, τα οποία περικλείουν όλη τη δυναμική του πορεία προς τις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023. Μέσα από τέτοιες δράσεις, άμεσες, λαϊκές, αυθόρμητες ο Ανδρέας Παπαδάκος και οι άνθρωποι της παράταξης Ήλιδα 36, θα ενημερώσουν όλους και όλες τους Δημότες του Δήμου Ήλιδας, για το πρόγραμμα της παράταξης και τους ανθρώπους που θα υλοποιήσουν το Όραμα και το πρόγραμμα, που θα εγκριθεί από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Το video της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε στο προσωπικό κανάλι του Ανδρέα Παπαδάκου στο youtube.com/Ανδρέας Παπαδάκος ή @papadakos2023 ή στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/SB2BKC3ySWI.

Το video βρίσκεται στο λογαριασμό facebook της Παράταξης Ήλιδα 36.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος