FOLLOW US: facebook twitter

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας: Δίπλα στους εργάτες γης στην Όλγα Τραγανού που κάηκαν όλα τα υπάρχοντά τους

Ημερομηνία: 30-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Άμεση ήταν ανταπόκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηλείας και την Ομάδα Νέας Γενιάς του κόμματος στον Νομό, στην έκκληση για βοήθεια στους εργάτες γης στην Όλγα Τραγανού που κάηκαν όλα τα υπάρχοντά τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στον καταυλισμό τους την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Αντιπροσωπεία του κόμματος το απόγευμα της Δευτέρας, μάζεψε και προσέφερε στους μετανάστες είδη πρώτης ανάγκης μετά από σχετικό κάλεσμα.

«Ακούγοντας την φωνή της συνείδησης μας, βρεθήκαμε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στα φραουλοχώραφα της Όλγας, για να συμβάλλουμε κι εμείς στην ανακούφιση 60 εργατών γης που έχασαν όλα τους τα υπάρχοντα από πυρκαγιά στον καταυλισμό τους την παραμονή των Χριστουγέννων. Συνομιλήσαμε μαζί τους για τις ανάγκες τους καθώς και με τον παραγωγό και δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Καραμπίνη, ο οποίος τους περιέθαλψε αμέσως μετά την καταστροφή και τους παρείχε προσωρινή στέγη και διατροφή. Ο κ. Καραμπίνης μας ενημέρωσε για το κύμα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή αλλά και την βοήθεια που αναμένει από τους θεσμικά εμπλεκόμενους. Ας ευχηθούμε όλοι και ας προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε τέτοιες εικόνες που προσβάλλουν τα ανθρωπιστικά μας ιδεώδη», ανέφερε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ηλείας κ. Γιώργος Σαϊτάς.

Αντίστοιχη ήταν και η τοποθέτηση του Συντονιστή της Ομάδας Νέας Γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας, κ. Κωνσταντίνου Φλεβοτόμου: «Σήμερα (σ.σ. χθες) ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλείας έδειξε τα αντανακλαστικά του, ως οφείλει ένα κόμμα που πιστεύει στην αλληλεγγύη. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας με το γραμματέα Γιώργο Σαΐτα μέλη αυτής και μέλη της Ομάδας της Νέας Γενιάς, βρεθήκαμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες στο Δήμο Πηνειού, προσφέροντας το ελάχιστο σε είδη πρώτης ανάγκης. Με την έμπρακτη συμβολή πολλών μελών του. Γιατί για εμάς, δεν έχει σημασία το “ποιος”, αλλά ο ανθρωπισμός.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος