FOLLOW US: facebook twitter

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηλείας: Ο εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα

Ημερομηνία: 24-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με μια απόφαση συντριπτικά πλειοψηφική (51 υπέρ, 3 κατά, 3 λευκά) η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών επικύρωσε τον Στρατηγικό Σχεδιασμό που θέτει την Ηλεία εκτός ακαδημαϊκού χάρτη! Δίνει έτσι το «πράσινο φως» στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε και με νόμο πια να βάλει την ταφόπλακα στο πολύκροτο θέμα.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Και ήταν αναμενόμενο γιατί ήταν προδικασμένο, προμελετημένο και «στρατηγικά σχεδιασμένο»!

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατέδειξε εξαρχής το όργιο της διαπλοκής Πρυτανείας – Κυβέρνησης. Με όλες του τις δυνάμεις ανέδειξε το ζήτημα φωτίζοντας όλες τις «σκοτεινές» πλευρές του. Προπαντός, όμως, ανέδειξε τις πολλαπλές οδυνηρές συνέπειες της εφαρμογής του καταστροφικού σχεδίου για την ηλειακή κοινωνία, το μέλλον της οποίας διαγράφεται από δυσοίωνο έως δυστοπικό. Πόσα άλλα χτυπήματα μπορεί άραγε αυτή να δεχτεί; Αποκομμένη συγκοινωνιακά και ακαδημαϊκά πώς άραγε θα συμπορευτεί με τις υπόλοιπες στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου;

Η Ιστορία έχει αποδείξει πως η απομόνωση και η εσωστρέφεια είναι οι χειρότεροι εχθροί της ανάπτυξης. Και η Ηλεία καταδικάζεται επανειλημμένα και μεθοδευμένα απ’ την κυβέρνηση σε απομόνωση.

Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές απόντες από κάθε διάλογο, αποστασιοποιημένοι από τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιφερειακή ενότητα της Ηλείας, κωφεύουν υποκριτικά και συνεργούν στα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράττονται σε βάρος του νομού που τους ανέδειξεσε πρώτη δύναμη στις εθνικές εκλογές, σε βάρος των ψηφοφόρων τους που τους εμπιστεύθηκαν το μέλλον τους!

Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας, σχεδιάζοντας και αποφασίζοντας στηριγμένη σε επιχειρήματα κάθε άλλο παρά ακαδημαϊκά, πεισματικά αρνείται να δει την πραγματικότητα κατάματα. Την πραγματικότητα που οδηγεί το δημόσιο πανεπιστήμιο σε ξαφνικό θάνατο. Η ακραία ιδεοληπτική εμμονή της αντίκειται στον ρόλο που της έχει ανατεθεί από την Πολιτεία, αντιτίθεται στα διεθνή ακαδημαϊκά παραδείγματα, τη φέρνει σε σύγκρουση με τα πραγματικά συμφέροντα που πρέπει να υπηρετεί και την καθιστά άθυρμα και συνεργό μιας κυβέρνησης, μόνος στόχος της οποίας είναι να καταστρέψει ό τι με κόπο χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα συνεχίσει απτόητος τον αγώνα! Κάθε «ήττα», κάθε κυβερνητικό πλήγμα, και μια επιβεβαίωση ότι ο αγώνας μας γίνεται προς τη σωστή κατεύθυνση!

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηλείας θα συνεχίσει να μάχεται για τα συμφέροντα του τόπου! Θα αποτελεί πάντα ανάχωμα σε κάθε προσπάθεια καταπάτησής τους και εξαπάτησης του ηλειακού λαού!

Σημαία μας η αλήθεια, η ισότητα, η δικαιοσύνη!

Νῦν ὑπέρ πάντων ἀγών!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος