FOLLOW US: facebook twitter

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας: «Με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια»

Ημερομηνία: 14-06-2021 | Συντάκτης:

Πρεμιέρα των Πανελλήνιων Εξετάσεων σήμερα και τα βλέμματα όλων, είτε εμπλέκονται με κάποιον τρόπο σ’ αυτές είτε είναι απλοί παρατηρητές, είναι στραμμένα σ’ αυτές.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας ευχόμαστε σε όλους/ες τους/τις υποψήφιους/εςΚαλή Επιτυχία!

Κι η συγκεκριμένη ευχή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα φέτος. Με τα σχολεία κλειστά και τα Λύκεια να ανοιγοκλείνουν (οι Πανελλήνιες εξετάσεις πρόσφεραν ένα καλό άλλοθι στην κυβέρνηση να περάσει στην κοινωνία το μήνυμα ότι νοιάζεται και μεριμνά με κάθε τρόπο για την τύχη των υποψηφίων!), με τα παιδιά στημένα μπροστά σε μια οθόνη (αν και όποτε είχαν πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης), με τους/τις εκπαιδευτικούς να δοκιμάζουν τις αντοχές τους και να στηρίζουν με κάθε τρόπο τις τάξεις τους, με τους γονείς στα όρια της απελπισίας, η Καλή Επιτυχία ακούγεται υποκριτική κι ας βγαίνει απ’ την καρδιά μας. Αν λοιπόν θλιβόμαστε για κάτι, αυτό είναι οι συνθήκες που τα παιδιά βίωσαν την τελευταία τους σχολική χρονιά και όχι οι εξετάσεις αυτές καθεαυτές. Εξάλλου, είναι οι πρώτες από μια σειρά που θα ακολουθήσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους αλλά σημαντικές για τον επιπλέον λόγο ότι συμπίπτουν με και σηματοδοτούν την είσοδό τους στην ενηλικιότητα.

Η ίδια ευχή συνοδεύει και όλους/ες τους/τις νέους/ες μας σε κάθε μάχη που δίνουν στη ζωή τους!

Δε μένουμε όμως μόνο στις ευχές!

Βρισκόμαστε δίπλα τους σε κάθε αγώνα τους, όπου κι αν αυτός δίνεται, και τους/τις καλούμε να σταθούν κι αυτοί/ες δίπλα μας στον αγώνα που δίνουμε για ένα καλύτερο, δικαιότερο κι ανθρωπινότερο αύριο για όλους και όλες μας!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας

Τμήμα Παιδείας-Πολιτισμού


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος