FOLLOW US: facebook twitter

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ηλείας – Ομάδα Υγείας: Κύριε Καρβέλη εκτίθεστε

Ημερομηνία: 04-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Μετά τις ακυρώσεις των εμβολιασμώνγια τους υγειονομικούς στα νοσοκομεία της Ηλείας, που είχανπρογραμματιστεί να ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Γενάρη,και τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ισχυρίστηκε ότι «ουδέποτε είχαμε πει επίσημα πότε ξεκινούν οι εμβολιασμοί στην Ηλεία».Όμως, ηπραγματικότηταείναι άλλη. Το προσωπικό των μονάδων της Ηλείας είχε φροντίσει να είναι όλα έτοιμα σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν δοθεί από τις υπηρεσίες της ΥΠΕ. Είχανμάλιστα τυπωθεί και μοιραστείπροσωπικέςπροσκλήσεις προς τους ενδιαφερομένουςυγειονομικούς με ακριβή ώρα εμβολιασμού.Τώρα ο διοικητής δηλώνει ότι δεν είδε,δεν άκουσετίποτα. Συμπέρασμα; Δεν διαθέτει πλέον την παραμικρή αξιοπιστία. Η ουσία είναι ότιγια άλλη μια φορά η Ηλεία μένει ξεχασμένη στο περιθώριο.

Όσο και να προσπαθείτε, κύριε διοικητά, δεν μπορείτε να κρύψετε τον πανικόσας. Ο σχεδιασμός σας ναυάγησε. Οι ισχυρισμοί σας αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις. Είναι ολοφάνερο ότι και εσείς και η κυβέρνησή σας έχετε χάσει την ψυχραιμία σας από τις συνεχείς αστοχίες και τα απανωτά λάθη. Οφείλετε, όμως, να δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις.Πού πήγαν τα 412 εμβόλια που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν από 4 έως 9 Γενάρη στα νοσοκομεία της Ηλείας; Αν δεν μπορείτε εσείς,τότε οφείλει εξηγήσεις το υπουργείοΥγείας.

Γνωρίζει πια ο κόσμος ότι έχει να κάνει με ανίκανες διοικήσεις στο χώρο της υγείας και με μια επικίνδυνη κυβέρνηση που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα στοιχειώδη.Γνωρίζει ότι το «επιτελικό» σας κράτος τα έχει κάνει θάλασσα.Οι πολίτες δεν σας έχουν πλέον καμιά εμπιστοσύνη. Δεν χρειάζεται να προκαλείτε και τη νοημοσύνη τους.

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηλείας

Ομάδα Υγείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος