FOLLOW US: facebook twitter

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Όχι άλλα παιχνίδια κ. Καραμανλή

Ημερομηνία: 28-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ηχηρό μήνυμα έστειλε ο κόσμος της Ηλείας, της Αχαΐας, της Μεσσηνίας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου στη χθεσινή συγκέντρωση στο Βουπράσιο. Οι πολίτες απαιτούν να συνεχιστεί η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρας – Πύργου που έχει ξεκινήσει από τον Μάιο του 2019. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από δεκαετίες κοροϊδίας, ξεπέρασε όλα τα εμπόδια, εξασφάλισε χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπέγραψε τις συμβάσεις, έβαλε δηλαδή το έργο στις ράγες και άρχισε η κατασκευή του!

Μπορεί να μην σας αρέσει, κ. Καραμανλή, που τα έργα ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να μην ακυρώσετε την εκτέλεσή τους. Μην εμποδίζετε την ομαλή εξέλιξη των 5 συμβάσεων που ήδη εκτελούνται. Υπογράψτε, επιτέλους, τις συμβάσεις με τον δεύτερο μειοδότη, στις 2 “ορφανές” εργολαβίες, ώστε να ξεκινήσουν και εκεί τα έργα.

Οτιδήποτε άλλο μεταφράζεται σε πρόσθετη χρονική καθυστέρηση, αποζημιώσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στους τωρινούς κατασκευαστές, ατέρμονες δικαστικές εμπλοκές, διακινδύνευση της χρηματοδότησης του έργου και υπέρογκα διόδια για τους πολίτες.

Εύλογα, λοιπόν, ο κόσμος αναρωτιέται: Αφού το έργο έχει ξεκινήσει και κατασκευάζεται, γιατί επιμένετε πάση θυσία να το βάλετε σε περιπέτειες;

Τα περιθώρια της ανοχής μας έχουν εξαντληθεί. Οι πολίτες της περιοχής μας δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο την κωλυσιεργία σας. Κινητοποιούνται και απαιτούν: Εγκαταλείψτε, επιτέλους, την παρελκυστική τακτική που ακολουθείτε επί 7,5 μήνες. Αφήστε, επιτέλους, να συνεχιστεί η κατασκευή του έργου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος