FOLLOW US: facebook twitter

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Ηχηρό μήνυμα στο «καθεστώς» της ακρίβειας, της διαφθοράς, της φτωχοποίησης  και της αναξιοπρέπειας

Ημερομηνία: 10-11-2022 | Συντάκτης:

9 Νοεμβρίου! Χθες, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο λαός της Ηλείας, με τη συμμετοχή στη γενική απεργία,  έστειλε πίσω τον λογαριασμό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έδωσε διέξοδο, έδειξε το δρόμο, με την ενεργή παρουσία του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πύργο. Διαμαρτυρίας για το «καλάθι του εμπαιγμού», την ακρίβεια, τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης, την αδιαφάνεια και τη διαφθορά, τα προβλήματα που όλο και περισσότερο στοχοποιούν την καθημερινότητα και τη ζωή του. Έδωσε  την προοπτική μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής,  στις κάλπες που σύντομα θα στηθούν.

 Με παλμό, με συμμετοχή, με συνθήματα για την «κοροϊδία» των «vaoucher» και των «pass», διαδηλώσαμε ενάντια στο «καθεστώς»  της ακρίβειας, της φτωχοποίησης, των υποκλοπών, της διαφθοράς.

Η κυβέρνηση επέλεξε και επιλέγει να βυθίζει την κοινωνία στην απελπισία, στην ανέχεια και στην εξαθλίωση! Εμείς απαντάμε δυναμικά  με  αντίσταση, αλληλεγγύη, πολιτική αλλαγή!

 Δίνουμε προοπτική,  ελπίδα  για τη προστασία της ελληνικής κοινωνίας, για την αύξηση των μισθών, για την στήριξη των εργαζομένων και του δικαιώματος στην εργασία αλλά και της Εργασίας με δικαιώματα, για την ανάσχεση  της ακρίβειας, για την κοινωνική αλληλεγγύη, για τη Δικαιοσύνη παντού!

Ήρθε η ώρα των πολλών!

Ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος