FOLLOW US: facebook twitter

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Ένας φιλοναζιστής στη δομή φιλοξενίας!

Ημερομηνία: 23-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η Ν.Δ. συνεχίζει την ακροδεξιά πρακτική της στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα. Τοποθετεί διοικητή της δομής φιλοξενίας στον Πύργο έναν υποστηρικτή της μισαλλοδοξίας, έναν άνθρωπο που διακατέχεται από ισλαμοφοβικές αντιλήψεις. Που έχει κυκλοφορήσει το «πόνημα» με τίτλο «Μιναρέδες – Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη» και μάλιστα από έναν εκδοτικό οίκο, μέσω του οποίου έχουν κυκλοφορήσει κείμενα των περισσότερων θεωρητικών του ναζισμού!

Ο κ. Τσιαχρής είναι ακατάλληλος για να εκτελέσει χρέη υπαλλήλου, πολύ περισσότερο Διοικητή, σε μια δομή φιλοξενίας αιτούντων άσυλο. Ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τους κατατρεγμένους ανθρώπους ως εισβολείς που υπηρετούν ένα «οργανωμένο» σχέδιο «αλλοίωσης του πολιτισμού» δεν έχει καμιά δουλειά να προΐσταται σε δομή.

Η κυβέρνηση οφείλει να επανορθώσει αυτό το ατόπημα και να διασφαλίσει ότι o κύριος αυτός, που θεωρεί τους πρόσφυγες κατώτερα όντα και ενστερνίζεται το ναζιστικό δηλητήριο, δεν θα έχει οποιονδήποτε θεσμικό ρόλο ή εμπλοκή στη δομή φιλοξενίας. Δεν γίνεται να βάζεις «το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».
Και εν τέλει, πόσο απαραίτητη είναι η ύπαρξη «Διοικητή», σε μια δομή που φιλοξενεί λίγες δεκάδες γυναίκες με τα παιδιά τους; Και μάλιστα με αμοιβή άνω των 3.000 ευρώ, ισοδύναμη της αμοιβής ενός Δημάρχου σε Δήμο με 100.000 κατοίκους! Πρέπει να «τακτοποιηθούν» όλα τα γαλάζια παιδιά;

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες της Ηλείας είμαστε αντίθετοι στην τοποθέτηση του συγκεκριμένου προσώπου στη δομή του Πύργου, οι εγκαταστάσεις της οποίας παραχωρήθηκαν από τη Μητρόπολη Ηλείας για την αξιοπρεπή διαμονή των φιλοξενούμενων προσφύγων.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος