FOLLOW US: facebook twitter

Συντονιστής Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ στην Ηλεία ο Νίκος Λαϊνόπουλος

Ημερομηνία: 02-11-2022 | Συντάκτης:

Ο γνωστός δικηγόρος από τον Πύργο Νίκος Λαϊνόπουλος ορίστηκε Συντονιστής Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ηλείας, μετά από σχετική απόφαση που εξέδωσε η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού του κόμματος.

Πρόκειται για μία επιλογή διόλου τυχαία, καθώς ο Νίκος Λαϊνόπουλος εκτός από επιτυχημένος δικηγόρος, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και εθελοντική δράση, ενώ είναι γνωστή η διαδρομή του στον τομέα του πολιτισμού με ενεργή συμμετοχή στα θεατρικά δρώμενα του τόπου.

Έχει διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου, δύο νευραλγικές θέσεις ιδιαίτερα απαιτητικές στις οποίες ανταποκρίθηκε επάξια χάρη στην επαγγελματική του κατάρτιση, την διάθεσή του για προσφορά, την σκληρή δουλειά και το επικοινωνιακό χάρισμα που διαθέτει, που τον κάνει ιδιαίτερα προσιτό και αγαπητό στον κόσμο.

Θεωρείται η ‘ψυχή’ της Θεατρικής Ομάδας «Προσκήνιο», με ανεκτίμητη προσφορά στο ερασιτεχνικό θέατρο, και έχει καταφέρει να συγκεράσει την επαγγελματική του διαδρομή με το χόμπι του.

Η αγάπη του για την τέχνη του θεάτρου είναι γνωστή και αυτή την αγάπη έχει καταφέρει να την μεταδώσει και σε άλλους, που αναζητούν διεξόδους μέσα από υγιείς και δημιουργικούς δρόμους. Η παρουσία του στο θεατρικό σανίδι δεν έχει περάσει απαρατήρητη και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κέντρισε το ενδιαφέρον και κλήθηκε να υπηρετήσει ρόλους και στην τηλεοπτική οθόνη σε γνωστά ελληνικά σίριαλ.

Άνθρωπος που έχει μάθει να δουλεύει σκληρά, δεν κάνει πίσω στα δύσκολα, αντιθέτως πεισμώνει και εντείνει την προσπάθειά του μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στοιχεία του χαρακτήρα του που θα αποδειχθούν πολύτιμα στη νέα θέση που καλείται να υπηρετήσει, καθώς είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εμπνεύσει και να ενεργοποιήσει το κοινωνικό σύνολο στον τομέα του εθελοντισμού και ιδιαίτερα του πολιτισμού και μάλιστα ειδικά σε περιόδους δύσκολες όπως αυτή που διανύουμε όπου προέχει το ‘εμείς’ και όχι το ‘εγώ’.

Ο Νικόλαος Λαϊνόπουλος ήδη σχεδιάζει το πλάνο δράσης του, με στόχο την κινητοποίηση κάθε πολίτη, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την προσφορά, την δημιουργία και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Οι προκλήσεις άλλωστε δεν τον τρομάζουν, αντιθέτως τον οπλίζουν με υπομονή και επιμονή και δεν φοβήθηκε ποτέ την ευθύνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος