FOLLOW US: facebook twitter

Σύντομα ξεκινούν ξανά οι αθλητικές δραστηριότητες στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος»

Ημερομηνία: 11-05-2023 | Συντάκτης:

Τοποθετήθηκαν νέες υδραυλικές μπασκέτες

  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις!»

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εργασίες στο πλήρως ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος», μετά και την τοποθέτηση σύγχρονων, υδραυλικών μπασκετών, προδιαγραφών FIBA.

Έχει προηγηθεί η ολοκληρωτική αντικατάσταση του παρκέ στον κυρίως χώρο μετατρέποντάς τον σεάκρως λειτουργικό και ασφαλή για αθλητές και θεατές. Ενώ πλέον, η ανάδοχος εταιρεία του έργου «MSKATCivilworks» προχώρησε στην τοποθέτηση των σύγχρονων, υδραυλικών μπασκετών.

Την ικανοποίησή του για το ρυθμό των εργασιών και την ριζική αλλαγή της εικόνας του Κλειστού εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο οποίος επισκέφτηκε χθες το χώρο με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλο, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Αργυρόπουλο και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιάννη Παπαδημητρίου, δηλώνοντας:

«Με “θρησκευτική ευλάβεια” τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα για να έχουμε σήμερα ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και μια συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία για να γίνει η επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας του χώρου αναφοράς στη νεολαία της πόλης μας”.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, επισήμανε οτι “σε πείσμα όλων όσοι διέρρεαν ότι το Κλειστό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, έχουμε έναν σύγχρονο αγωνιστικό χώρο, μέσα στις προθεσμίες που είχαμε θέσει, με άριστης κατηγορίας παρκέ και με νέεςμπασκέτες προδιαγραφών FIBA. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε και διεθνείς αγώνες».

Ξεκινούν σύντομα οι αθλητικές δραστηριότητες

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος, τόνισε ότι σύντομα ξεκινούν εκ νέου οι αθλητικές δραστηριότητες των σωματείων στο χώροενω ο κ. Παπαδημητρίου πρόσθεσε οτι πως ο χώρος θα παραδοθεί άμεσα στις ομάδες της πόλης και στη νεολαία της ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα μικρών και μεγάλων για ένα σύγχρονο Κλειστό γυμναστήριο, με άρτιες εγκαταστάσεις που αρμόζουν στην πόλη μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος