FOLLOW US: facebook twitter

Συνέντευξη Τύπου Πανηλειακού: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας την Κυριακή με Παλληξουριακό»-Τα εισιτήρια του αγώνα

Ημερομηνία: 13-05-2022 | Συντάκτης:

Ο Πανηλειακός έδωσε συνέντευξη Τύπου σήμερα, στη Συντριάδα, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με τον Παλληξουριακό, στις 4μ.μ. στο Στάδιο Πύργου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ των Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ο προπονητής Ανδρέας Τρυφωνόπουλος πήρε πρώτος το λόγο και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Πανηλειακός είναι ζωντανός και στην διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Έχουμε κάνει έναν μεγάλο αγώνα μέχρι τώρα και στο κρισιμότερο παιχνίδι κατ’ εμέ, αυτό της Κυριακής με τον Παλληξουριακό, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ο κόσμος που αγαπάει πραγματικά τον Πανηλειακό να δείξει με τον τρόπο του την αγάπη του. Ποιος είναι ο τρόπος; Γεμίζοντας το γήπεδο την Κυριακή… Ο Παλληξουριακός είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς την Κυριακή θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ο πρόεδρος Κώστας Ντάβαρης είπε μεταξύ άλλων: «Μετά από δύο αγωνιστικές ο Πανηλειακός είναι αήττητος και την Κυριακή με τον Παλληξουριακό είναι ο πρώτος τελικός για μας. Πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Ο Πανηλειακός είναι το βαρύ όνομα του ομίλου, με μεγάλη ιστορία και εκπροσωπεί μια πόλη, ενώ οι άλλες ομάδες εδρεύουν σε χωριά. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και ουσιαστικά να τους καταπιούμε! Ο κόσμος να βοηθήσει ώστε ο Πανηλειακός να πάει στις εθνικές κατηγορίες. Να δώσει φτερά στους παίκτες. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο την Κυριακή, από το να κερδίσουμε, και καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Από πλευράς παικτών παραβρέθηκαν ο αρχηγός Γιάννης Κολόκας και οι Δημήτρης Τσίγκρηλας, Λάμπης Μπάλλας. Ο Δ. Τσίγκρηλας είπε: «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με το Γύθειο. Η εμφάνισή μας δεν ήταν πολύ καλή, αλλά αποκομίσαμε τον βαθμό και συνεχίζουμε. Βλέπουμε το ματς της Κυριακής ως τελικό και καλούμε τον κόσμο να ενώσουμε το πάθος μας και να καταφέρουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Κινητήριος δύναμη και στα μπαράζ ήταν ο κόσμος μας και γι’ αυτό ζητάμε ξανά να δώσει βροντερό «παρών», ώστε να μας δώσει ώθηση να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Ο «βενιαμίν» της βασικής 11άδας, ο ταλαντούχος Λάμπης Μπάλλας, ανέφερε από την πλευρά του: «Είναι δύσκολη η διαδικασία των μπαράζ αλλά έχουμε την ομάδα και τις ικανότητες να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αυτή είναι η θέληση και αυτό λέει η καρδιά καθενός από εμάς. Θέλουμε πολύ να ανεβεί η ομάδα στην Γ΄ Εθνική και με τον κόσμο δίπλα μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 και 10 ευρώ, ενώ το κόστος του εισιτηρίου για τις γυναίκες είναι 5 ευρώ. Τα παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.



Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος