FOLLOW US: facebook twitter

Συνέντευξη Τύπου 29ου Ράλλυ Σπριντ Πύργου: «Κορυφαία διοργάνωση από την Α.Ο.Λ.Α.Π.-Κάλεσμα στον κόσμο να απολαύσει τον αγώνα»

Ημερομηνία: 14-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Για το 29ο Ράλλυ Σπριντ Πύργου έδωσαν κοινή Συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος εκπροσωπώντας την Π.Ε.Δ.Δ.Ε. και ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλης Αποστολόπουλος.

«Η ΑΟΛΑΠ μας έχει συνηθίσει σε μεγάλα γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού που πλέον έχουν καταγραφεί ως ιστορικά. Ως Δήμος Πύργου πάντα ανταποκρινόμαστε σ’ αυτές τις πρωτοβουλίες που εκτός από το οικονομικό αποτύπωμα που αφήνουν στην περιοχή, αποτελούν μια ευχάριστη διέξοδο για τους πολίτες στην δύσκολη συγκυρία που ζούμε» δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος, και συνέχισε: « Για τον Πύργο η ΑΟΛΑΠ είναι ένα σωματείο που αγαπά και διαφημίζει την πόλη. Ο Μιχάλης Αποστολόπουλος είναι η «ψυχή» αυτής της οργάνωσης και χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα».

Το λόγο αμέσως μετά πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Βασιλόπουλος ο οποίος δήλωσε: «Το ράλλυ έχει ονοματεπώνυμο: «Μιχάλης Αποστολόπουλος» ο οποίος έχει αποδείξει πόσο αγαπά το σπορ και πόσο έχει αναδείξει το νομό μέσα από τον θεσμό. Η ΠΔΕ στήριζε και θα στηρίζει πάντα το Rally Sprint καθώς είναι μια κορυφαία διοργάνωση. Καλούμε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει το συγκλονιστικό θέαμα. Έχουμε τα κατάλληλα μέρη, διαδρομές και ανθρώπους που μπορούν να οδηγήσουν το άθλημα σε μεγάλες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια».

Εκπροσωπώντας το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. και τον πρόεδρο-δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος δήλωσε: «Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δίνει την ευκαιρία της εξωστρέφειας και αυτό πάντα είναι το ζητούμενο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε συνεργασία με την ΑΟΛΑΠ, έχουν διοργανωθεί πάρα πολύ σημαντικοί αγώνες που έχουν προσελκύσει την «αφρόκρεμα» του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας. Για άλλη μια φορά το θέαμα που θα απολαύσουμε θα είναι μοναδικό».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Μιχάλης Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους συνδιοργανωτές, τους θεσμικούς υποστηρικτές και τον κόσμο που στηρίζει χρόνια τώρα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μίλησε για το πρόγραμμα του Αγώνα και τη διαδρομή με το σύνολο των δραστηριοτήτων να συγκεντρώνονται στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.
«Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπουν οι κανονισμοί και ακόμη περισσότερα για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ζητάμε από τους θεατές να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες για να απολαύσουμε όλοι με ασφάλεια ένα υπέροχο θέαμα», κατέληξε ο κ. Αποστολόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος