FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών στην Ηλεία

Ημερομηνία: 05-04-2023 | Συντάκτης:

Διακριβώθηκαν (190) αγοραπωλησίες ναρκωτικών σε (33) χρήστες στην Ηλεία, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από (670) γραμμάρια κάνναβης, (157) γραμμάρια κοκαΐνης και (2.215) ευρώ.

Σημαντική συνδρομή στην ανεύρεση των ναρκωτικών, παρείχε ο αστυνομικός σκύλος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου «Spike» Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ακόμη (33) χρηστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε πλημμελληματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντόπισαν χθες το βράδυ, τον κατηγορούμενο να μεταβαίνει σε αγροτοδασική περιοχή του Πύργου, σε χώρο όπου είχε αποκρύψει τα ναρκωτικά (καβάζτα) και τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, διακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς από τον Οκτώβριο του έτους 2022 ενέχεται, σε (190) περιπτώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών, σε 33 χρήστες στον Πύργο.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία, στο όχημα και στο χώρο απόκρυψης ναρκωτικών (καβάτζα) οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

• (670,8) γραμμάρια κάνναβης, διαμοιρασμένη σε 23 συσκευασίες

• (157,7) γραμμάρια κοκαΐνης

• (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

• (2.215) ευρώ

• Συσκευές κινητής τηλεφωνίας και καρτών sim και

• (1) μηχανική πρέσα και (1) μεταλλικό πλαίσιο καλούπι για την τυποποίηση της κοκαίνης.

Συνδρομή στις έρευνες των αστυνομικών και στην ανεύρεση των ναρκωτικών, παρείχε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου «Spike». Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο κατηγορούμενος από την διακίνηση των ναρκωτικών ανέρχεται κατ΄εκτίμηση των αστυνομικών στο χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος