FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

Ημερομηνία: 19-04-2024 | Συντάκτης:

Με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη και επερωτήσεις, τέσσερις εκ των οποίων αφορούν θέματα της Ηλείας, συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί η επερώτηση του αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», Διονύση Καπλάνη, σχετικά με την αποκατάσταση επίσκεψης αγροτικού

ιατρού στην κοινότητα Γούμερο Ηλείας και οι τρεις επερωτήσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ», Κώστα Διαμαντόπουλου, σχετικά με την συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην απομάκρυνση των δεμάτων στερεών αποβλήτων από την περιοχή «Ποτόκι» του Δήμου Πύργου, σχετικά με την αξιοποίηση του Καϊάφα και τον ρόλο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και σχετικά με το αεροδρόμιο του Αράξου και την τουριστική ανάπτυξη της Ηλείας.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνεται η έγκριση ανάθεσης στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (αρ. 190 Ν.3852/2010) της υλοποίησης των υποέργων 2 και 3 της πράξης με τίτλο «Υποστηρικτικές Υπηρεσίες για την ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας», με προϋπολογισμό πράξης 8.400.000,00€ (με Φ.Π.Α.), χρηματοδότηση: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από το σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-16202


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος