FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζονται οι καλλιτεχνικές δράσεις χορού στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 27-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Στον Πολυχώρο, ο διεθνούς φήμης Έλληνας χορογράφος και χορευτής Γιάννης Μανταφούνης μαζί με τον Γιάννη Αντωνίου

  • “From Scratch” & “Extra Vaganzzza, στον Πολυχώρο Πολιτισμού 1η Μαίου 2022, και ώρα 9,00μ.μ. με δωρεάν είσοδο για το κοινό

Ο Δήμος Ήλιδας με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Νίκου Κοροβέση, συνεχίζοντας τις καινοτόμες καλλιτεχνικές δράσεις χορού φιλοξενεί με δύο σύγχρονα έργα χορού, τους καταξιωμένους έλληνες χορογράφους/ χορευτές Ιωάννη Μανταφούνη και Γιάννη Αντωνίου με τίτλο “From Scratch” & “Extra Vaganzzza, στον Πολυχώρο Πολιτισμού 1η Μαίου 2022 . Πρόκειται για τη συνέχεια της δράσης που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία τον Μάρτιο με τη συμμετοχή νέων που ασχολούνται με το χορό στην Αμαλιάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας. Για μια ακόμη φορά το κοινό της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή και να αλληλεπιδράσει σε μια διεθνή σύγχρονη παράσταση χορού και σε μία σειρά σεμιναρίων, που θα διεξαχθούν στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας. Οι νέοι χορευτές της ευρύτερης περιοχής θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, θα έρθουν σε επαφή με σύγχρονες χορευτικές πρακτικές και θα τους δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούν με διεθνώς καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους.

Οι πρωτοπόροι σύγχρονοι δημιουργοί, Ιωάννης Μανταφούνης και Γιάννης Αντωνίου, με κλασική παιδεία, συνεργάζονται σε μια δυναμική, βιωματική παραγωγή, που απαιτεί τη συμμετοχή του κοινού και κορυφώνεται μέσα από έναν ουσιώδη διάλογο σε μια εκρηκτική δημιουργία. Θα ζήσουμε όλα τα στάδια της δημιουργίας From Scratch (από το μηδέν) μέχρι το Extra Vaganzzza (φαντασμαγορικό θέαμα)!

Το έργο From Scratch (από το μηδέν) είναι μια επικοινωνιακή παράσταση που αλληλεπιδρά με το κοινό με χιουμοριστικό τρόπο προκειμένου να μοιραστεί τη γνώση της χορογραφίας σε μορφή ζωντανής παράστασης. Η αγάπη για τον χορό και τη χορογραφία είναι η βάση της τέχνης μας και της ζωής κάθε χορευτή. Στο From Scratch ο αγαπητός χορευτής και χορογράφος Ιωάννης Μανταφούνης μοιράζεται με το κοινό ανέκδοτα και λεπτομέρειες της δημιουργικής διαδικασίας.


Χορογράφος του έργου: Ιωάννης Μανταφούνης
Ερμηνεύουν: Ιωάννης Μανταφούνης


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείνουν θέση καθημερινά στην υποδοχή του Θεάτρου στον Πολυχώρο Πολιτισμού και στο τηλέφωνο 26220 24431 (ώρες 10,00-14,00 και 17,00-21,00).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος