FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου με νέους του Πύργου

Ημερομηνία: 21-04-2023 | Συντάκτης:

Μια βραδιά γεμάτη μουσική, αισιοδοξία, καλή παρέα αλλά και συζήτηση σε γνωστό cafe – bar στην πλατεία του Πύργου, μοιράστηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, με εκατοντάδες νέους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του.

Ο κ. Αβραμόπουλος συζήτησε μαζί τους για θέματα της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση και ενδιαφέρον στα προβλήματα της νεολαίας αλλά και στη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Παρότι το κλίμα ήταν χαλαρό, οι νέοι για δύο και πλέον ώρες «βομβάρδισαν» τον κ. Αβραμόπουλο  με ερωτήσεις σχετικά με τις θέσεις του για το εκπαιδευτικό σύστημα, την αγορά εργασίας και την ανεργία, τη μεταναστευτική πολιτική, το περιβάλλον, τον τουρισμό, τους όρους που σήμερα ισχύουν στο πολιτικό σύστημα.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι ανάμεσα σε νέους ανθρώπους που όπως είδα νοιάζονται για τα κοινά, αγωνιούν για το μέλλον και αναζητούν τρόπους παρέμβασης και λύσεις. Τους άκουσα με προσοχή. Μου μίλησαν για φόβους και τις ελπίδες τους. Στη μάχη που δίνουμε για μια νέα αρχή, οι νέες και οι νέοι της Ηλείας αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο. Η ισχυρή παρουσία τους στην συνάντηση είναι μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Και επειδή τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας οφείλουμε να παρέχουμε στη νέα γενιά τα απαραίτητα «εργαλεία» για να «χτίσει» την Ελλάδα και την Ηλεία που της αξίζει» δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος