FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση του Δημάρχου Πύργου με το ιδρυτικό στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων Γιάννη Τσιρώνη

Ημερομηνία: 16-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τον Δήμαρχο Πύργο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ηλεία (13 &14 Μαΐου), ο πρ. υπουργός Γιάννης Τσιρώνης.

Το ιδρυτικό στέλεχος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στην Ηλεία, Νίκο Σακκούλη, και τον Συντονιστή του κόμματος στην Δυτ. Ελλάδα, Γιώργο Γουβιά, βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου στο Λάτσειο όπου τον υποδέχθηκε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα όπως οι οικονομικοί τομείς, που έχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, και βρίσκονται στην δικαιοδοσία των Δήμων, οι δράσεις που μπορούν να ωφελήσουν σημαντικά τις οικονομίες χωριών που σήμερα απειλούνται με εγκατάλειψη, η εξοικονόμηση ενέργειας από την γεωθερμία, η διαλογή στην πηγή των στερεών αστικών αποβλήτων, καθώς και οι δράσεις που πρέπει να γίνουν για τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

«Δεν πρέπει και δεν ξεχνάμε ότι κ. Τσιρώνης, στο πρόσφατο παρελθόν στήριξε την πόλη του Πύργου στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Από την πλευρά μας έχουμε πολύ ψηλά στην ατζέντα μας τα θέματα που άπτονται οικολογικού ενδιαφέροντος, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την απομάκρυνση των χιλιάδων δεματοποιημένων απορριμμάτων στο Ποτόκι, όπου σύντομα θα έχουμε αποτέλεσμα. Χαιρόμαστε για την επίσκεψη του και έχουμε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί του», ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος