FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση παιδιών και ενηλίκων με τον μαγικό χώρο του θεάτρου!

Ημερομηνία: 02-05-2023 | Συντάκτης:

Από την Σχολή Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού Εβίτα Κεραμιδά την Κυριακή 7 Μαϊου με προσκεκλημένους τον σκηνοθέτη Δ. Αδάμη και την ηθοποιό- εμψυχώτρια από τις «Μαγικές Σβούρες» Δ. Ζαφειροπούλου

Η Σχολή Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού Εβίτα Κεραμιδά και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης με την ηθοποιό-εμψυχώτρια Δόμνα Ζαφειροπούλου από τις “Μαγικές Σβούρες” προσκαλούν τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους τους σε μια μοναδική συνάντηση θεατρικού παιχνιδιού την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΪΟΥ στην αίθουσα της Σχολής!!

Η ηθοποιός και εμψυχώτρια Δόμνα Ζαφειροπούλου και ο αγαπημένος σκηνοθέτης των παιδιών Δημήτρης Αδάμης (γνωστός για τις παραστάσεις του Πήτερ Παν, Όρνιθες, Μικρός Πρίγκιπας, Δον Κιχώτης κ.α) καλούν τα παιδιά να σηκώσουν μαζί τους την αυλαία της φαντασίας !!!

Τα παιδιά θα γίνουν πρωταγωνιστές ενός κόσμου παιχνιδιού και έκφρασης!
*Θα παίξουμε με τις εκφράσεις μας
*Θα ανακαλύψουμε τη φωνή μας
*Θα ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας
*Θα γίνουμε ομάδα

  • Θα κινηθούμε ξανά απ’ την αρχή
    *Θα γνωρίσουμε καινούριους φίλους
    *Θα παίξουμε με τη μουσική

Και τμήμα ενηλίκων

Παράλληλα θα υπάρξει και τμήμα ενηλίκων στο πλαίσιο της ίδιας θεατρικής συνάντησης από τις 17.00- 19.00 στο χώρο της Σχολής, με τίτλο ««Θέατρο για Παιδιά ,ένας μαγικός υπέροχος κόσμος».

Αφορά γονείς ,σπουδαστές ,εκπαιδευτικούς και όσους θα ήθελαν να βιώσουν τη δημιουργία μιας παράστασης για παιδιά και τα μυστικά της.

Αφορά επίσης όσους θέλουν να ανακαλύψουν μέσα από το παιχνίδι και την θεατρική έκφραση νέους δρόμους προσέγγισης των παιδιών.

ΣΤΟΧΟΣ: Η χρήση κλειδιών – παιχνιδιών και ασκήσεων καθώς και η εφαρμογή κάποιων μεθόδων, ώστε εκπαιδευτικοί – εμψυχωτές και γονείς να μπορούν εύστοχα να χειρίζονται εκπαιδευτικό, δραματουργικό, μουσικό και εικαστικό υλικό με στόχο την ενσωμάτωσή του σε παραστάσεις από παιδιά και για παιδιά.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Σε κάθε επαγγελματία ή μη, που ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στον τομέα της δραματοποίησης .

Σε παιδαγωγούς και εμψυχωτές που εργάζονται με ομάδες παιδιών ή ενηλίκων για την σύλληψη και την δημιουργία μιας παράστασης , στα πλαίσια εκπαιδευτικής ή και άλλης κοινότητας (σχολείο, θίασος, θεατρικό εργαστήρι, κατασκήνωση κλπ).

Σε σπουδαστές παιδαγωγικής και θεατρικής κατεύθυνσης.
Θεατρολόγους.

Σε γονείς που αναζητούν νέους,δημιουργικούς τρόπους για να βοηθήσουν τα παιδιά και την οικογένεια να παράγει ποιοτικό ελεύθερο χρόνο.
Εισηγητές: ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης με την ηθοποιό-εμψυχώτρια Δόμνα Ζαφειροπούλου από τις “Μαγικές Σβούρες”
Τόπος διεξαγωγής: Σχολή Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού Εβίτα Κεραμιδά

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης τονίζει ότι «.Στον πολύ όμορφο χώρο της Σχολής της θα συναντήσουμε παιδιά σε δύο μοναδικά θεατρικά εργαστήρια και ενήλικες σε ένα τρίτο, σε μια από αυτές τις συναντήσεις που μου αρέσουν πολύ, πάντα σε σχέση με το Θέατρο για Παιδιά. Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και έχουν μείνει λίγες θέσεις.Ραντεβού στον Πύργο !»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος