FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Λιατσή με τον νέο διοικητή της Π.Υ. Πύργου Ν. Σπαή

Ημερομηνία: 19-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

liatsis_spai

Για το Ποτόκι έβαλε θέμα ο δήμαρχος Πύργου

Εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα είχε η συνάντηση του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, με το νέο διοικητή της Π.Υ. Πύργου Νίκο Σπαή στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Ο δήμαρχος υποδέχθηκε θερμά τον Ηλείο στην καταγωγή αξιωματικό του Π.Σ. και τόνισε πως ο κ. Σπαής γνωρίζει καλά τα δεδομένα της περιοχής.

Όπως τόνισε ο κ. Λιατσής η μεταξύ τους σχέση θα είναι καλόπιστη και προς όφελος των πολιτών της περιοχής. «Βάλαμε τις επικεφαλίδες των θεμάτων, από την μεριά μου μπήκε το θέμα του Ποτοκίου. Είμαστε σχεδόν στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, βιώσαμε πέρυσι την αγωνία της κάθε ημέρας του καλοκαιριού μήπως δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα και αναγκαστούμε να εκκενώσουμε την πόλη, έχουμε μια ευτυχή συγκυρία το γεγονός ότι ουσιαστικά για εμένα είμαστε στο τέρμα της ταλαιπωρίας με τα σκουπίδια, είμαστε στην αρχή μιας συζήτησης που ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών ξεκινά την Μεγάλη Δευτέρα όπου στις 10 το πρωί έχουμε συνάντηση για να κουβεντιάσουμε με Γάλλους και Ολλανδούς που έχουν πρόθεση να ασχοληθούν με το θέμα των δεμάτων. Μια κουβέντα που δεν ξέρω που μπορεί να καταλήξει, αλλά εγώ πηγαίνω με την ελπίδα ότι κάτι θα γίνει και βέβαια θα ενημερώσω τον κ. διοικητή όταν γυρίσω τι ακριβώς θα έχω κουβεντιάσει» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λιατσής.

Οι κύριοι Λιατσής και Σπαής μίλησε για λειτουργικά και κτηριακά θέματα που αφορούν την Πυροσβεστική, την μετακίνηση μέσα στην πόλη και ο δήμαρχος σχολίασε πως δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα. Τέλος έπλεξε το εγκώμιο για τον κ. Σπαή κάνοντας λόγο για έναν εξελίξιμο αξιωματικό με προοπτική για την υπηρεσία του και την πόλη.

Από την πλευρά του ο κ. Σπαής ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη συζήτηση των σημαντικών θεμάτων. «Είμαι σε ευχάριστη θέση γιατί πρώτη πρόθεσή μου ήταν τα σκουπίδια για τα οποία βλέπω αποτέλεσμα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ενόψει της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας είναι ντροπή για τον κόσμο να υπάρχουν σκουπίδια στο δρόμο. Όλα τα θέματα τα συζητήσαμε πιστεύω πως θα έχω την αμέριστη συμπαράστασή του δημάρχου και αυτό είναι θετικό. Θα είμαι στη διάθεσή του κ. Λιατσή για οτιδήποτε με χρειασθεί, θα είμαστε δίπλα» σχολίασε ο κ. Λιατσής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος