FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Κοροβέση με τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού-Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγο κ. Ν. Φλάρη

Ημερομηνία: 16-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

«Απαραίτητη η αναβάθμιση της ΣΕΤΤΗΛ» Τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκο Κοροβέση, επισκέφθηκε στο γραφείο του στην ΠΕ Ηλείας, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού-Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος κ. Νικόλαος Φλάρης, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Πύργο για υπηρεσιακούς λόγους, στο στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο φιλικό κλίμα, ενώ οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα που αφορούν την συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε διάφορα επίπεδα και κυρίως το μέλλον της ΣΕΤΤΗΛ και τον ρόλο της Μονάδας στην τοπική κοινωνία, που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνιτών Τηλεφωνίας.

Ο κ. Κοροβέσης ενημέρωσε τον Αντιστράτηγο για τις δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που αφορούν τον τομέα του Πολιτισμού, του Τουρισμού αλλά και της ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και επισήμανε ότι η ΣΕΤΤΗΛ είναι εδώ και χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και συνεισφέρει με το δυναμικό της στην τοπική οικονομία. Γι αυτό και είναι σημαντικό να παραμείνει ως ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας και η αναβάθμισή της θα έχει οφέλη και για τις δύο πλευρές.

« Παράλληλα- δήλωσε ο κ. Κοροβέσης- επιβεβαιώσαμε την συνεργασία της ΣΕΤΤΗΛ και του στρατού με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θέτοντας τις βάσεις για διοργάνωση κοινών δράσεων κυρίως στον τομέα του Πολιτισμού, του τουρισμού και του εθελοντισμού και της ενδυνάμωσης των σχέσεών μας σε νέες βάσεις. Έτσι η ΣΕΤΤΗΛ θα αποκτήσει πιο ενεργό και δυναμικό ρόλο στην περιοχή μας»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος