FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Επαγγελματικού Συλλόγου Κατακόλου στο Επιμελητήριο Ηλείας

Ημερομηνία: 14-06-2022 | Συντάκτης:

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο, είχε την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο επαγγελματικός σύλλογος Κατακόλου προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τα προβλήματα και τις ανάγκες των επαγγελματιών και εμπόρων στο λιμάνι του Κατάκολου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, την πρωτοβουλία για την οργάνωση της οποίας είχε ο κ. Διονύσιος Μπουλούτας, Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας, συζητήθηκε η πρόταση του επαγγελματικού συλλόγου για την διάθεση λεωφορείου, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, για τη μεταφορά των τουριστών – πελατών, ευπαθών ομάδων και ηλικιωμένων από το λιμάνι Κατάκολου στην αγορά της πόλης, με στόχο την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος, που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες της περιοχής, από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τόσο κατά τη θερινή όσο και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ο κ. Μπουλούτας εισηγήθηκε, εκτός των άλλων, την περαιτέρω διερεύνηση των ζητημάτων που απασχολούν αυτή τη στιγμή τον τουριστικό κλάδο της κρουαζιέρας στο λιμάνι Κατάκολου, μια προσέγγιση που βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο οποίος άκουσε με μεγάλη προσοχή τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος.

Ο κ. Νικολούτσος έκανε αναφορά σε συγκεκριμένα βήματα που θα συμβάλλουν θετικά στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος που ταλανίζει για πολλά χρόνια την επιχειρηματικότητα του Κατάκολου και την αγορά κρουαζιέρας, δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί εκτενώς στα χρήσιμα συμπεράσματα που εξήχθησαν από την διοργάνωση της θεματικής ημερίδας για τον Προσβάσιμο Τουρισμό, που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Ηλείας με την Ερευνητική Ομάδα DAISSy του ΕΑΠ, αλλά και να ενημερώσει τα μέλη της αποστολής του επαγγελματικού συλλόγου Κατακόλου σχετικά με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηλείας στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά οι:
κ. Διονύσιος Μπουλούτας, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Ηλείας
κα Κολόκα Βασιλική – Πρόεδρος Επαγγελματικού Συλλόγου Κατακόλου
κ. Βασιλάρας Βασίλης – Μέλος Επαγγελματικού Συλλόγου Κατακόλου
κ. Μαλεβίτης Δημήτρης – Γραμματέας Επαγγελματικού Συλλόγου Κατακόλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος