FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση δημάρχου Πύργου με τον πρόεδρο της ΕΡΤ-«Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς ξεκινά με τις καλύτερες παραμέτρους»

Ημερομηνία: 25-02-2022 | Συντάκτης:
  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς ξεκινά με τις καλύτερες παραμέτρους»

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ βρέθηκε ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Κωνσταντίνο Ζούλα. Παρών στην συνάντηση ήταν κι ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Γιώργος Καραστέργιος.

Αντικείμενο της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, ήταν το σχέδιο συνεργασίας του Δήμου Πύργου με την δημόσια ραδιοτηλεόραση στο πλαίσιο του «1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς» που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Κατάκολο.

Ο κ. Αντωνακόπουλος παρουσίασε στον κ. Ζούλα το πλάνο του Φεστιβάλ, τονίζοντας όλες τις παραμέτρους, σε καλλιτεχνικό, πολιτιστικό και ιστορικό επίπεδο, που θα το κάνουν να ξεχωρίσει, αποσπώντας από τον πρόεδρο της ΕΡΤ ιδιαίτερα θετική κριτική. Μάλιστα η πρώτη συνεργασία με την δημόσια ραδιοτηλεόραση θα επισφραγιστεί με την συμμετοχή των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ στο Φεστιβάλ.

«Με τον κ. Ζούλα συζητήσαμε τη συμμετοχή της ΕΡΤ στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς που θα διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι. Ήδη στο μουσικό- καλλιτεχνικό μέρος η ΕΡΤ θα συμβάλλει ουσιαστικά με τη συμμετοχή της Ορχήστρας των Μουσικών Συνόλων. Επίσης συζητήσαμε για μια σειρά συνεργασιών σε συμπαραγωγή με την ΕΡΤ, όπως γυρισμάτων ντοκιμαντέρ όπου θα καταγραφεί και θα αναδειχθεί η ιστορία της περιοχής. Θεωρούμε πλέον, ότι το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς ξεκινά με τις καλύτερες παραμέτρους» δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου μετά το τέλος της συνάντησης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος