FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Β. Γιαννόπουλου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Γ. Σωτηρόπουλο

Ημερομηνία: 09-03-2023 | Συντάκτης:

Την επίσκεψη του Διευθυντή Αστυνομίας Ηλείας, Αστυν. Διευθυντή Γιώργου Σωτηρόπουλου, δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στον Πύργο.

Ο κ. Γιαννόπουλος τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και μάλιστα στον τόπο καταγωγής του, ευχόμενος  καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο έργο του, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας. Εξήρε το ήθος και την προσφορά των Αστυνομικών της Ηλείας καθώς και την καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και με τους προκατόχους του, στην διαχείριση δύσκολων καταστάσεων, τόσο κατά την περίοδο της πανδημίας και την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων, όσο και κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021, για την προστασία των πολιτών. Ο κ. Σωτηρόπουλος τον διαβεβαίωσε για την συνέχιση αυτής της συνεργασίας, αφού κοινός στόχος δεν είναι άλλος από την επικράτηση του αισθήματος ασφάλειας σε όλους τους πολίτες.

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, ο κ. Γιαννόπουλος και ο κ. Σωτηρόπουλος συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν στο επιχειρησιακό κομμάτι της διαχείρισης φυσικών καταστροφών, τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και της αντιμετώπισης, τα οποία θα συζητηθούν και θα αναλυθούν περαιτέρω και στην προσεχή συνεδρίαση του ΣΟΠΠ Π.Ε. Ηλείας, στην οποία θα συμμετάσχει και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος