FOLLOW US: facebook twitter

Συναγερμός τα ξημερώματα στην 116 Πτέρυγα μάχης στον Άραξο

Ημερομηνία: 06-06-2022 | Συντάκτης:

Άγνωστος στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116ΠΜ. Κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για να αποχωρήσει που δεν τελεσφόρησαν. Λίγο αργότερα συνελήφθη, αφού πρώτα «κάρφωσε» το όχημα στην πόρτα του στρατοπέδου.

Συναγερμός σήμανε επί ώρες από τη νύχτα στην 116 Πτέρυγα μάχης στο Άραξο εξαιτίας της παρουσίας αγνώστου στην περίφραξη του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο οδηγός του οχήματος, στη μία περίπου τη νύχτα, στάθμευσε δίπλα από την 116ΠΜ. Αμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει χωρίς αποτέλεσμα. Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωϊ και τότε ο άντρας απροειδοποίητα έθεσε σε λειτουργία του αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς κατάφερε να φθάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα «κάρφωσε» το όχημα στην πόρτα του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος