FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος εργαζομένων Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως: Κοπή πίτας στις 20 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 04-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

            Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως,   προσκαλεί τα μέλη του  καθώς και όποιον εργαζόμενο επιθυμεί  με τις οικογένειές τους, τους συγγενείς και τους φίλους τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας, στο κέντρο «ΚΙΡΚΗ» στον Αγ Γεώργιο Πύργου,  με ζωντανή επταμελής ορχήστρα, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023  και ώρα 21:00.

Τιμή πρόσκλησης 17,00 ευρώ με πλήρες φαγητό  (ορεκτικά, σαλάτα, κυρίως πιάτο, νερά, αναψυκτικά και κρασιά).  

Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας και όπως δηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας για την παραλαβή των προσκλήσεων και το  έγκαιρο κλείσιμο των τραπεζιών.

Η πληρωμή θα γίνει κατά τη παραλαβή των προσκλήσεων και όχι στο κέντρο, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, στον πρόεδρο κ. Γαρύφαλλο Χρήστο (τηλ 6977770273) ή στον Γενικό Γραμματέα κ Αντωνόπουλο Γεώργιο (τηλ 6974829787). Προτού την κοπή της πίτας θα γίνει βράβευση των εργαζομένων του Δήμου Πύργου που συνταξιοδοτηθήκαν το 2022. Στους Δήμους Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως δεν συνταξιοδοτηθήκαν συνάδελφοι κατά το έτος 2022. Στη  συνέχεια και  για πρώτη φορά θα γίνει βράβευση σε μια υπηρεσία και  των τριών  Δήμων που κανείς μέχρι σήμερα δεν αναγνώρισε, έστω με μια μικρή ηθική ανταμοιβή και δεν πρόβαλλε,  το τεράστιο έργο που επιτελεί. Είναι η υπηρεσία καθαριότητας. Είναι οι συνάδελφοι μας που απασχολούνται καθημερινά στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Είναι αυτοί που με ζήλο και αυταπάρνηση, βάλανε πλάτη όταν δεκάδες χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών σάπιζαν στους δρόμους της πόλης και στα χωριά. Είναι οι συνάδελφοι μας που με τον καθημερινό τους αγώνα και πάρα την μείωση προσωπικού κατά 50%, προστατεύουν το Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της υπηρεσίας καθαριότητας και παλεύουν ώστε να μην δοθεί η καθαριότητα σε ιδιώτες.  Μια εξαιρετικά δύσκολη δουλειά, ανθυγιεινή και επικίνδυνη. Μαζεύουν, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, ότι εμείς δημιουργούμε και πετάμε αλόγιστα. Καθαρίζουν τις πόλεις, συμβάλλοντας έτσι με την εργασία τους τους, στην προστασία της δημόσιας υγείας. Το λιγότερο λοιπόν που οφείλουμε απέναντι σε αυτούς τους εργαζόμενους είναι σεβασμός και αλληλεγγύη. Σας περιμένουμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση και τούς συνάδελφους μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος