FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος ΕλληνοΟυκρανικής φιλίας ‘Ο ΦΑΡΟΣ’: Θα τιμηθούν μητέρες του πολέμου

Ημερομηνία: 06-05-2022 | Συντάκτης:

Εκδήλωση για την Γιορτή της μητέρας διοργανώνει την Κυριακή στις κατασκηνώσεις της Σκαφιδιάς ο Σύλλογος Ελληνοουκρανικής φιλίας ‘Ο ΦΑΡΟΣ’


Μια ξεχωριστή εκδήλωση, για την Γιορτή της Μητέρας, στην οποία θα τιμηθούν οι μητέρες του πολέμου της Ουκρανίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μάιου στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας στη Σκαφιδιά, από τον Σύλλογο Ελληνοουκρανικής φιλίας «Ο Φάρος».
Πρόκειται για τις μαμάδες που φιλοξενούνται μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, μαζί με τα παιδιά τους, στις κατασκηνώσεις της Σκαφιδιάς.

Η Γιορτή που θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί, απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, ενώ θα παρευρεθούν βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς και βεβαίως εκπρόσωποι της Εκκλησίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν μητέρες του Πολέμου από την Ουκρανία και μητέρες από την Ελλάδα, ενώ θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με χορευτικά συγκροτήματα. Επίσης, θα υπάρχει φαγητό με ελεύθερη συνεισφορά προς ενίσχυση του συλλόγου.

Μετά το πρόγραμμα είναι ελεύθερο – Μπάνιο στη θάλασσα, επίσκεψη στην Μονή της Σκαφιδιάς κλπ.
Να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα για μετάβαση στις κατασκηνώσεις της Σκαφιδιάς με λεωφορείο, με έξοδα 10 €. Για περισσότερες πληροφορίες, κλείσιμο θέσεων κλπ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου ΦΑΡΟΣ κ. Μιχάλη Ροδόπουλο στο τηλ. 6934 040 928.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος