FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας: Παρέλαβαν από τις «Πυργιώτισσες» τα κοντρόλ του Sea Track

Ημερομηνία: 08-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

pyrgiwtisses-kapakiaΤο δικό τους κοντρόλ, που τους προσφέρει την ελευθερία, να επιλέξουν το πότε θα επισκεφθούν την παραλία στις «Πλάκες» Κατακόλου που έχει εγκατασταθεί από την ΤΟΒΕΑ το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης «sea track», απέκτησαν χθες δώδεκα άτομα με κινητικά προβλήματα. Η παράδοση των κοντρόλ, δωρεά του Συλλόγου Γυναικών «Οι Πυργιώτισσες» έγινε από την πρόεδρο Ανδριάνα Αγγελακοπούλου στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση, να έχω δίπλα μου υπέροχες ψυχές, ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας, παιδιά που η ευγένεια τους με έχει συγκινήσει απέραντα από τότε που ανέλαβα ως αντιδήμαρχος την Κοινωνική Πρόνοια» τόνισε η κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου και πρόσθεσε ότι μόλις άκουσε στη διάρκεια της εκδήλωσης παράδοσης του sea track στο Κατάκολο ότι υπάρχει μόνο ένα κοντρόλ για δώδεκα άτομα με κινητικά προβλήματα, αποφάσισε αμέσως να βοηθήσει μέσω του Συλλόγου Γυναικών ώστε να αποκτήσουν ο κάθε ένας το δικό του. «Δημοσιοποιούμε την κίνηση μας αυτή, για να παραδειγματιστούν και άλλοι ώστε να στηρίζουν με τη σειρά τους, όλους όσους έχουν αντίστοιχα προβλήματα. Εμείς οι γυναίκες του συλλόγου, αποφασίσαμε να δωρίσουμε τα κοντρόλ αυτά με πολύ αγάπη στα άτομα με κινητικά προβλήματα και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, καλά μπάνια!».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την προσφορά των κοντρόλ, είπε προς τις γυναίκες μελη του Συλλόγου «οι Πυργιώτισσες», ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας κ. Παντελής Παπαναγιώτου. «Χαίρομαι που βρίσκονται κοντά μας τόσο όμορφες κυρίες, τόσο εμφανισιακά όσο και μέσα στην ψυχή τους. Όταν η πολιτική αντιπροσωπεύεται από άτομα που έχουν κοινωνική συνείδηση όπως η κ. Ανδριάνα και συνδυάζεται και με άλλες ασχολίες όπως η προεδρία του συλλόγου οι Πυργιώτισσες, έχει σαν αποτέλεσμα η κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη να μην μένει στα λόγια αλλά να είναι και στην πράξη. Με τη δωρεά αυτή λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς κάθε άτομο με κινητικά προβλήματα θα μπορεί μέσω του κοντρόλ αυτού να απολαμβάνει το μπάνιο όποτε θέλει. Όλοι οι πολίτες πρέπει να προστατέψουμε το sea track και να σας πω ότι αυτά τα κοντρόλ ισχύουν για όλα τα συστήματα που έχει τοποθετήσει η εταιρεία ΤΟΒΕΑ σε διάφορες παραλίες της χώρας. Έχουν τον ίδιο κωδικό και μπορούν αυτό το καλοκαίρι να χαρούν τη θάλασσα. Στόχος μας είναι να τοποθετηθούν και άλλα sea track στο Νομό και να δοθεί έμφαση και στις παροχές υγείας των ατόμων με αναπηρίες και στην εκπαίδευση. Εκφράζω τις ευχαριστίες μας, είναι μια πράξη αλληλεγγύης και αποτελεί την καλύτερη τονωτική ένεση για να αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος