FOLLOW US: facebook twitter

Συγκλονιστικοί οι οπαδοί του Πανηλειακού-Προσπάθειες και για τρίτο λεωφορείο για Καλαμάτα

Ημερομηνία: 28-05-2022 | Συντάκτης:

Οι οπαδοί του Πανηλειακού είναι συγκλονιστικοί ενόψει του κυριακάτικου κρίσιμου αγώνα με τον Πανθουριακό στην Καλαμάτα (ώρα έναρξης 5μ.μ.). Δύο λεωφορεία έχουν ναυλωθεί ήδη, με χορηγίες από φίλους του Πανηλειακού, ώστε οι ερυθρόλευκοι οπαδοί να ταξιδέψουν δωρεάν και να ενισχύσουν την ομάδα όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Παράλληλα, γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τους επικεφαλής των Red Boys να ναυλωθεί και τρίτο λεωφορείο και να βρεθούν όλοι μαζί στο γήπεδο της Παραλίας και να σπρώξουν την ομάδα στο θετικό αποτέλεσμα, που θα σημάνει την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Μαζί με τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν με δικά τους μέσα, υπολογίζεται να είναι περίπου 200 οι φίλοι του Πανηλειακού στην Καλαμάτα και οι παίκτες του Πανηλειακού θα νιώσουν σαν να παίζουν στο «Μαρακανά»!
Ο κόσμος του Πανηλειακού, λοιπόν, είναι συγκλονιστικός και δείχνει την δίψα του να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται βάσει ονόματος και ιστορίας, στις εθνικές κατηγορίες. Η συστράτευση αυτή θυμίζει εποχές Α΄ Εθνικής πριν 20 σχεδόν χρόνια και με τέτοιον κόσμο στο πλευρό του, τέτοιο ενθουσιασμό και παλμό, κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του Πανηλειακού προς την Γ΄ Εθνική. Την Κυριακή στην Καλαμάτα θα… παίξει μπάλα και ο κόσμος και η προσπάθεια θα είναι συλλογική. Άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού… στάζουν μέλι για την τεράστια ώθηση που παίρνουν από τον κόσμο και παίζουν και για τους οπαδούς τους που τους ακολουθούν παντού.

H ανακοίνωση των Red Boys αργά το βράδυ της Παρασκευής ήταν η εξής:

«Την Κυριακή όλος ο ΠΥΡΓΟΣ πάει …Παραλία! Την Κυριακή παίρνουμε την ΑΝΟΔΟ μέσα στην Καλαμάτα! Η συμμετοχή των φίλων του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ είναι συγκλονιστική και ξεπερνά κάθε προσδοκία! Κάτι που μας αναγκάζει και μας πορώνει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να προετοιμάσουμε τα πάντα μέσα σε δύο μέρες, ώστε την Κυριακή να έχουμε ΟΛΟΙ μία θέση κλεισμένη σε κάποιο πούλμαν για να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας μας και να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε αυτό το τελευταίο βήμα για την άνοδο!
Ώρα συγκέντρωσης: 2μ.μ. στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ! Όσοι ακόμα πιστοί προσέλθετε… Χώρος θα υπάρχει για ΟΛΟΥΣ…

ΥΓ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ Σ’ ΑΦΗΣΕ ΠΟΤΕ… ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΝΟΔΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΕ…»

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος