FOLLOW US: facebook twitter

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για ευπαθείς ομάδες της Ηλείας

Ημερομηνία: 22-12-2022 | Συντάκτης:
Ο πρόεδρος  του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου Γ.  Καριώτης με τον υπεύθυνο παραρτήματος Πύργου Τ. Θανόπουλο.

Από τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου και το παράρτημα Πύργου

Ο Σύλλογος εφέδρων Πελοποννήσου με το παράρτημα του Πύργου,  έχοντας ως προτεραιότητα την ανακούφιση των συνανθρώπων μας στις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις που βιώνουμε, συγκέντρωσε  τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, φαρμακευτικό υλικό,  είδη ατομικής καθαριότητας – υγιεινής και βρεφικά είδη, προκειμένου να προσφερθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων σε ευπαθείς ομάδες,  οικονομικά αδύναμες  οικογένειες και συνανθρώπους μας στην Ηλεία.  Για την συγκέντρωση όλου αυτού του υλικού υπήρξε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλογικότητες του νομού.

 Και βεβαίως δεν είναι  η πρώτη φορά που ο Σύλλογος εφέδρων Πελοποννήσου και το παράρτημα του Πύργου  αναλαμβάνουν μια τέτοια πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, καθώς το ίδιο έγινε και κατά την περίοδο των περσινών καταστροφών από τις φωτιές  στην Ηλεία, όπου παραδόθηκε ανάλογη σημαντική βοήθεια στους πυροπληκτους του δήμου Πύργου. Να σημειώσουμε βέβαια ότι για την επίτευξη όλων αυτών των δράσεων αλληλεγγύης, είναι καθοριστική η συμβολή του υπεύθυνου του παραρτήματος Πύργου και ταμία του ΔΣ του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου κ. Τάκη Θανόπουλου, ο οποίος πρωτοστατεί και  συμμετέχει ενεργά σε πολλές συλλογικότητες και συλλόγους  εντός αλλά και εκτός νομού   με μοναδικό κίνητρο τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.  Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση ανέλαβε την πρωτοβουλία να οργανώσει μαζί με τον Σύλλογο Εφέδρων Πελοποννήσου και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Καριώτη την νέα αυτή κινητοποίηση για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για οικονομικά αδύναμες οικογένειες της περιοχής μας.  Ο κ. Θανόπουλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του Σ.Ε. Π για την ανταπόκριση και για την τεράστια κινητοποίηση που οργανώθηκε για την Ηλεία, προκειμένου αυτές τις γιορτές να μην λείψουν τα απαραίτητα από ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.  

Τέλος, σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου , ο κ. Γιώργος Καριώτης  (Έφεδρο ταγματάρχη Ε.Δ)μεταξύ άλλων ,ευχαρίστησε  τα μέλη του Συλλόγου που έτρεξαν και τρέχουν αυτό το εγχείρημα σε όλα τα παραρτήματα και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους με μια δημιουργική νέα χρονιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος