FOLLOW US: facebook twitter

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς από τον Νίκο Καλάκο

Ημερομηνία: 30-03-2023 | Συντάκτης:

-Τις αστυνομικές υπηρεσίες της Αμαλιάδας επισκέφθηκε ο Ηλείος οικονομολόγος

Τα εύσημα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας απέδωσε ο Ηλείος οικονομολόγος και τέως Γενικός Διευθυντής Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών, Νίκος Καλάκος, για τη σημαντική επιτυχία εξάρθρωσης εγκληματικής ομάδας, στο πλαίσιο της επίσκεψής στο κτίριο όπου στεγάζονται οι αστυνομικές υπηρεσίες της Αμαλιάδας.

Ο Νίκος Καλάκος εξήρε τον ζήλο των αστυνομικών και τη συμβολή τους στο να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία και στη συνέχεια συζήτησε με το προσωπικό διάφορα ζητήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες.

Όπως ανέφερε, είναι σημαντικό για τους πολίτες να γνωρίζουν και να διαπιστώνουν στην πράξη πως οι αστυνομικές αρχές είναι δίπλα τους και κάνουν τα πάντα για να τους προστατέψουν, διατηρώντας υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, και σημείωσε ότι στηρίζει τα αιτήματα του κλάδου για στελέχωση με επιπλέον προσωπικό και για ενίσχυση του εξοπλισμού σε όλες τις υπηρεσίες.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί των τμημάτων της Αμαλιάδας τον ευχαρίστησαν και επισήμαναν πως καθημερινά καταβάλλουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να υπάρχει το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες τους.

Ο Ηλείος οικονομολόγος υπενθύμισε πως η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει έμπρακτα τους ένστολους στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ τα περασμένα Χριστούγεννα.

«Εξέφρασα τα συγχαρητήριά μου στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας για τη μεγάλη επιτυχία τους, καθώς και τη στήριξή μου στα αιτήματα του κλάδου τους. Είναι σημαντικό για τους πολίτες να βλέπουν στην πράξη πως η Αστυνομία είναι δίπλα τους και ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι δίπλα στους ένστολους, στηρίζει το έργο τους και εγώ προσωπικά συμμερίζομαι τα δίκαια αιτήματά τους για στελέχωση και ενίσχυση», δήλωσε ο Νίκος Καλάκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος