FOLLOW US: facebook twitter

Συμπολιτεία Ολυμπίας: Τα καπάκια από τους Δρόμους Εκεχειρίας στα ΑΜΕΑ του Νομού Ηλείας

Ημερομηνία: 16-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. κ. Αθαν. Κοτταράς με την Πρόεδρο της Συμπολιτείας Ολυμπίας κα Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη και την κα Αννίτα Πατσουράκη υπεύθυνη για τη δράση ΕΚΕ της ΣΤΑ.ΣΥ.

Η Συμπολιτεία Ολυμπίας  στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος και πιστεύοντας ότι όλα είναι χρήσιμα και μπορούν να ανακυκλωθούν παρέδωσε στο  Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών και Ναυαγοσωστών περιφερειακού Τμήματος E.E.Σ Αμαλιάδας,  τα καπάκια που συγκεντρώθηκαν από δρομείς κατά τη διάρκεια του Δρόμου της Εκεχειρίας 2021 και 2022 αλλά και φίλους της οργάνωσης.

Για τη συλλογή των καπακίων η πρόεδρος της Συμπολιτεία Ολυμπίας κα Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη ευχαρίστησε θερμά:

  • Τους δρομείς των Δρόμων Εκεχειρίας
  • Τις ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – ΣΤΑ.ΣΥ. οι οποίοι στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης επέλεξαν να δωρίσουν καπάκια που συλλέγουν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ., για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων στα ΑΜΕΑ του Ν. Ηλείας. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ κ. Αθαν. Κοτταρά και την κα Αννίτα Πατσουράκη υπεύθυνη για τη δράση ΕΚΕ της ΣΤΑ.ΣΥ, οι οποίοι παρευρέθησαν και στην παράδοση των καπακίων.
  • Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ηλιούπολης (οι οποίοι συνδράμουν και κάθε χρόνο στο Δρόμο της Εκεχειρίας).

Η πρόεδρος της Συμπολιτείας Ολυμπίας κα Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη, ο κ. Κωνσταντίνος Κοντογιάννης και ο Υπεύθυνος του τμήματος Σαμαρειτών Αμαλιάδας κ. Αλέξης Ξύδης.

Τα καπάκια παρέδωσαν τα μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη και Κωνσταντίνος Κοντογιάννης στον κ. Αλέξη Ξύδη υπεύθυνο του τμήματος Σαμαρειτών του Σώματος  Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών και Ναυαγοσωστών περιφερειακού Τμήματος E.E.Σ Αμαλιάδας οι οποίοι συγκεντρώνουν στο χώρο τους τα καπάκια ώστε να παραδοθούν στο Σύλλογο Παραπληγικών – κινητικά ανάπηρων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοντογιάννης, ως μέλος της Συμπολιτείας Ολυμπίας αλλά και ως Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ηλιούπολης συνεχάρη τον κ. Αλέξη Ξύδη τόσο για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια του «Δρόμου της Εκεχειρίας» όσο και για τις προσπάθειές τους και τη βοήθεια που έχουν προσφέρει προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Υπενθυμίζεται ότι οι εθελοντές του Σώματος  Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών και Ναυαγοσωστών περιφερειακού Τμήματος E.E.Σ Αμαλιάδας καλύπτουν υγειονομικά  του δρομείς του Δρόμου της Εκεχειρίας.

Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρεία Avance που για ακόμη μια φορά στέκεται δίπλα μας και στηρίζει κάθε μας προσπάθεια παρέχοντας οχήματα για τις δράσεις μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος