FOLLOW US: facebook twitter

Σχολή Χορού Νατάσσα Ζουμή-Αγγελακοπούλου

Ημερομηνία: 17-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Στόχος μας κατά τη διάρκεια των 26 χρόνων λειτουργίας μας στην πόλη του Πύργου, είναι να μεταφέρουμε με άρτιο τρόπο τη διδασκαλία του χορού ως τέχνη, σε όλες τις ηλικίες. Οι μαθήτριες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και εκτός νομού, συμμετέχοντας σε μαθήματα επαγγελματικής προετοιμασίας και σεμινάρια που απευθύνονται σε χορευτές και επαγγελματίες του είδους. Με τον τρόπο αυτό, το κλασσικό μπαλέτο και ο σύγχρονος χορός στο Νομό Ηλείας αποκτούν άλλη διάσταση, αναβαθμίζοντας την περιοχή και τοποθετώντας την πόλη μας στον χάρτη του χορού στην Ελλάδα.

Πρώτο μέλημα της σχολής παραμένει η ασφάλεια των μαθητριών. Η πανδημία του COVID-19 άλλαξε την καθημερινότητα μας, όμως δε μας βρήκε καθόλου απροετοίμαστους. Το προσωπικό της σχολής ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Η πολιτική μας επιτρέπει αυστηρά ολιγομελή τμήματα, ενώ φροντίζουμε για τον σωστό αερισμό της τάξης, την απολύμανση του χώρου μετά από κάθε μάθημα αλλά και στο τέλος της ημέρας.

Η επιστροφή στην τάξη του χορού αποτελεί φέτος αναγκαιότητα περισσότερο από ποτέ, προσφέροντας στα παιδιά σωματική ευεξία, ψυχική ισορροπία, πνευματικούς και καλλιτεχνικούς στόχους αλλά και κοινωνικοποίηση σε ένα υγειονομικά και συναισθηματικά ασφαλές περιβάλλον. Ευχαριστούμε τους γονείς που προωθούν και αυτή την κρίσιμη χρονιά τα παιδιά τους σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, καθώς οι συνθήκες που προκύπτουν λόγω της πανδημίας έχουν περιορίσει τα ερεθίσματα που οδηγούν στην καλλιέργεια της κριτικής τους ικανότητας και τη διεύρυνση των πνευματικών τους οριζόντων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος