FOLLOW US: facebook twitter

Σχολή ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στη Μαγούλα, σε συνεργασία με τον Κένταυρο

Ημερομηνία: 22-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κένταυρο Μαγούλας, στον τομέα των Ακαδημιών. Η πράσινη ΠΑΕ ίδρυσε Σχολή Ποδοσφαίρου στη Μαγούλα, ύστερα από συνάντηση με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του Κενταύρου, Θοδωρή Βαγγόπουλο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη συνεργασία του με τον Κένταυρο Μαγούλας αναφέρει:

«Η Πράσινη οικογένεια καλωσορίζει ένα νέο μέλος! Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την Sport Team, ανακοινώνουν τη έναρξη της συνεργασίας με τον σύλλογο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ” στην περιοχή Μαγούλα Ωλένης του Δήμου Πύργου Ηλείας.

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε μετά τη συνάντηση του Υπεύθυνου της Sport Team κ. Κώστα Αλάσσα με τον Υπεύθυνο της σχολής κ. Θοδωρή Βαγγόπουλο.

Η νέα Σχολή έχει ως έδρα της το Γήπεδο Μαγούλας και το τεχνικό team αυτής αποτελείται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες προπονητές.

Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση kentauros2018@hotmail.gr. και στο τηλέφωνο 6986916022 (Βαγγόπουλος Θεόδωρος).

Η οικογένεια του Πράσινου Δικτύου, μέσω της ένταξης νέου μέλους, δυναμώνει στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και γενικότερα στην περιφέρεια της Πελοποννήσου!

Ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία. Καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στο τεχνικό team του νέου μέλους στην οικογένεια του Πράσινου Δικτύου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος