FOLLOW US: facebook twitter

«Σχολή γονέων» στο Λύκειο Λεχαινών: Κάθε Τετάρτη από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 15-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

«Σχολή γονέων» με συναντήσεις στο Λύκειο Λεχαινών, πραγματοποιεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, υλοποιώντας το αίτημα της Διευθύντριας του σχολείου αλλά και των γονέων της περιοχής.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την ομάδα γονέων θα είναι «Το άγχος των εξετάσεων», «Έφηβοι και Διαδίκτυο», «Σχέσεις εφήβων- γονέων» και άλλα ζητήματα που θα προταθούν από τους συμμετέχοντες στον κύκλο των οκτώ συναντήσεων που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη απόγευμα 4.00 μμ- 5.30μμ στο χώρο του σχολείου. Την ομάδα θα συντονίζει η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Ελένη Παππά.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ επισήμανε πως το Κέντρο Κοινότητας, πάντα κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας, συνεχίζει τις κοινωνικές δράσεις του και το 2019 δημιουργώντας σχολή στήριξης των γονέων στα δύσκολα προβλήματα διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους. «Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με δράσεις που ανακουφίζουν τις ευπαθείς ομάδες πολιτών του Δήμου μας» είπε ο κ. Μοράντ ενώ ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για το Κέντρο Κοινότητας Ανδρέας Μίγκος πρόσθεσε ότι αποδέχτηκαν το αίτημα για τη διοργάνωση συμβουλευτικής σχολής γονέων από τις κοινωνικές λειτουργούς και την ψυχολόγο του κέντρου Κοινότητας τονίζοντας πως αντίστοιχες σχολές για τους γονείς μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων θα αναπτυχθούν ακόμα στη Βάρδα, την Ανδραβίδα και το Νεοχώρι, εφ’ όσον υπάρξει αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Για συμμετοχή στην ομάδα  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών (κα. Σπυροπούλου,  26230-23339) και  στο Κέντρο Κοινότητας

(κα. Παππά, 26230-23000 & 26230 – 23111) καθημερινά από τις 8.30π.μ. -14:00μ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος