FOLLOW US: facebook twitter

Συζήτηση Ε.Π.Ο., FIFA-UEFA και Αυγενάκη για τον αθλητικό νόμο

Ημερομηνία: 20-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνάντηση με θέμα τις αντιρρήσεις της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στον αθλητικό νόμο, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου. FIFA και UEFA με επιστολή που είχαν στείλει στις αρχές Δεκεμβρίου εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους για πέντε σημεία του αθλητικού νόμου που είχε ψηφιστεί στα τέλη του προηγούμενου έτους. Ζητούσαν μάλιστα άμεσα συνάντηση. «Μετά από αυτή τη διαδικασία διαβουλεύσεων, προτείνουμε την επισήμανση των ζητημάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με στόχο την εναρμόνιση του Νόμου με τις υποχρεώσεις της ΕΠΟ ως ομοσπονδίας μέλους της FIFA και της UEFA» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Το ραντεβού τελικά, θα γίνει ενάμιση μήνα αργότερα. Όπως ενημέρωσε ο Βαγγέλης Γραμμένος την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στην προχθεσινή συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, η συνάντηση ανάμεσα στις υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου, την Ε.Π.Ο. και τον Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ, αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. ότι την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 θα διεξαχθεί η τετραμερής συνάντηση ΕΠΟ-FIFA-UEFA και του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, με αντικείμενο διατάξεις του Νόμου 4726 που πρέπει να εναρμονισθούν σε σχέση με τα διεθνή καταστατικά και κανονιστικά πλαίσια, καθώς και με το αυτοδιοίκητο του Ποδοσφαίρου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος