FOLLOW US: facebook twitter

Σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 06-08-2020 | Συντάκτης:
Πέρασε κατά πλειοψηφία από το ΔΣ του «Ηλείου», γιατί καταψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση

Σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στο αθλητικό κέντρο της Αμαλιάδας σχεδιάζει να εγκαταστήσει η δημοτική αρχή Ήλιδας. Όπως ανέφερε στην πρόσφατη συνεδρίαση του «Ηλείου», ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γιώργος Μπακέλλας, θα τοποθετηθούν δύο ηλεκτρονικές θύρες (κουβούκλια) στην είσοδο του αθλητικού κέντρου με ενσωματωμένο σύστημα καρτοαναγνώστη ώστε να γίνεται ελεγχόμενη είσοδος.

Ο κ. Μπακέλλας έθεσε υπόψη του διοικητικού συμβουλίου και τη σχετική μελέτη  της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών η οποία προβλέπει ότι θα κατασκευαστούν δύο κουβούκλια που θα αποτελούνται από δύο εξωτερικές θύρες από τυφλή λαμαρίνα ντεκαπέ πάχους 11/4 mm και θα αποτελείται από δύο εσωτερικές θύρες με πλαίσιο προφίλ αλουμινίου και ταμπλάδες από λευκό αλουμίνιο. Τα κουβούκλια θα είναι κατασκευασμένα από πλαϊνά με Plexiglass πάχους 5mm και οροφή με λαμαρίνα κεραμοειδή πάχους 1mm. Τα κουβούκλια θα έχουν διαστάσεις 90χ90mm και ύψος 2.30μ και θα έχει σκελετό από κοιλοδοκούς 60χ60χ2mm για τις κολόνες και κοιλοδοκούς 40χ40χ2mm για την οροφή και ενδιάμεσες στηρίξεις. Στις δύο μεταλλικές εξώθυρες θα υπάρχει συσκευή καρτοαναγνώστη με δυνατότητα σύνδεσης wifi και προμήθεια 1000 μαγνητικών καρτών.

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη για την προμήθεια των δύο ηλεκτρονικών θυρών ανέρχεται στο ποσό των 6.720,80€ με ΦΠΑ.

Με την πρόταση διαφώνησε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ήλιδας, Νίκος Λοχοβίτης, λέγοντας ότι με πρόσχημα την πανδημία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα περιορίζει το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης και χρήσης ενός ακόμα δημοτικού χώρου, που αποτελεί λαϊκή περιουσία, προσθέτοντας ότι με τον συνεχή έλεγχο, την ταυτοποίηση των εισερχομένων και τη διαρκή επίκληση της ασφάλειας αυξάνεται έτσι σε όλα τα επίπεδα η κρατική περιστολή, η καταστολή και ο αυταρχισμός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος