FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη χθες στο Λάτσειο: Παρέμβαση Μπαλαούρα για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 09-01-2019 | Συντάκτης:

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο Λάτσειο μεταξύ του Δημάρχου Πύργου και υπηρεσιακών παραγόντων για το θέμα της λειτουργίας των παιδικών σταθμών.

Ο κ. Λιατσής συναντήθηκε με τον Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών  Άγγελο Τσίκα, τον Αν. Δ/ντη Κοινωνικής Πρόνοιας Ιωάννη Αλεξανδρόπουλο, τον Προϊστάμενο Τμήματος Η/Υ Γεώργιο Ράλλη και την Προϊσταμένη Τμήματος Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κατερίνα Σιμιτζή προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της παράτασης της ισχύος του πιστοποιητικού πυρασφάλειας των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ο κ. Δήμαρχος επισήμανε ότι η λειτουργία των Παιδικών σταθμών είναι πολύ σημαντική καθώς φοιτούν περίπου 150 παιδιά και τα μεγάλα γραφειοκρατικά προβλήματα που προέκυψαν με το πιστοποιητικό πυρασφάλειας προκάλεσαν την έντονη ανησυχία των οικογενειών. «Μετά την θετική παρέμβαση του βουλευτή κ. Μάκη Μπαλαούρα, τον οποίο ευχαριστώ, το Υπουργείο Εσωτερικών θα δώσει παράταση της ισχύος του πιστοποιητικού πυρασφάλειας των κτιρίων που στεγάζονται οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί έως τις 31 Ιουλίου για τη λειτουργία των Βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου. Η Τεχνική Υπηρεσία θα αναλάβει την οριστική τακτοποίηση του ζητήματος».

Από την πλευρά του ο κ. Τσίκας τόνισε ότι ο Δήμος θα φροντίσει την τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των Παιδικών Σταθμών με τη συμβολή Τεχνικού Συμβούλου/Εξωτερικού Συνεργάτη και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί το έργο σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος