FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με Νίκο Παππά και Τάσο Πετρόπουλο με εισήγηση Μάκη Μπαλαούρα

Ημερομηνία: 19-02-2019 | Συντάκτης:

Μια σημαντική συνάντηση έγινε στα Λεχαινά το Σάββατο 16.2.2019 στις 7μμ. στο κτίριο του Δήμου. Με επίσκεψη – έκπληξη τίμησαν το Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Ναμπίλ Μοράντ καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός Εργασίας, Αναστάσιος Πετρόπουλος και ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας. Παρευρέθησαν στη συνάντηση ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σαiτάς, καθώς και πολίτες.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις ψηφιακές και τηλεπικοινωνιακές υποδομές του Δήμου και στις δράσεις που σχετίζονται με την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών και λειτουργιών της Δημοτικής Αρχής. Επίσης έγινε λόγος για ένταξη του Δήμου στα προγράμματα του Υπουργείου για ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και για ψηφιακή πλατφόρμα, καθώς και για ευρυζωνικότητα και κάλυψη με τηλεοπτικό σήμα και ίντερνετ όλου του Δήμου. Έγινε λόγος για ετοιμότητα επίσπευσης των έργων.

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι στόχος της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι η αξιοποίηση στο έπακρο όλων των δυνατοτήτων για την ανάπτυξη προγραμμάτων, εφαρμογών και ψηφιακών πολιτικών, που θα κάνουν τη ζωή των πολιτών πιο εύκολη, θα εξοικονομήσουν πόρους για το Δήμο και θα κάνουν συνολικά την οικονομία του τόπου πιο παραγωγική.

Ο Yφυπουργός εργασίας ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν στο Υπουργείο του και εστίασε σε θέματα και προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας.

Ο Βουλευτής Ηλείας, Μάκης Μπαλαούρας αναφέρθηκε στο καθημερινό αγώνα που δίνεται εντός και εκτός Βουλής τόσο για τα προβλήματα του Νομού και της ιδιαίτερής του πατρίδας όσο και για την πολιτική πορεία της χώρας διεθνώς.

Παρόντες στη συνάντηση του Σαββάτου ήσαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Μυλωνόπουλος, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Χαράλαμπος Δημόπουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αντρέας Μίγκος, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Παλαιολόγος Χρήστος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών,  Παλαδινός Χαράλαμπος, δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Λαινάς, επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης και Άννυ Κρεστενίτη, επιστημονική συνεργάτιδα Δημάρχου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος